pátek 28. prosince 2012

Máme dostatek peněz pro všechny!

Ahoj všem

Tak KONEČNĚ máme po vánocích. Jak jste to zvládli? Jste také tak ,,vyšťavení" a do další výplaty zrovna moc nezbylo?! Přemýšlíte, kde vzít více peněz do rodinného rozpočtu?


Máme dostatek peněz pro všechny!

Pokud jste aktivní člověk, s pevným odhodláním peníze vydělat, jen nevíte kde a jak, napište si o info.
Jsme skupina přátel, která v životě prošla kde čím, zkusili snad vše a KONEČNĚ jsme došli na způsob, jak vydělat během jediného dne se seriozní společností, která OPRAVDU platí poctivě!!!
Jde je o to, zda OPRAVDU chcete a jestli jste ochotni proto něco udělat!
Pokud to tedy máte v hlavě srovnané a chcete změnit svou finanční budoucnost, napište si o více info na níže uvedený mail.

NadKost@seznam.cz

Nutná alespoň základní práce s PC a hodina času denně.


Ubezpečuji vás,že nejde o hry,ani o žádné podvody a peníze společnost OPRAVDU vyplácí IHNED jakmile na ně máte nárok,nemusíte čekat ani měsíc,ani týden,jako u jiných společností...

Program patří Jamesu Lee Valentainovi,je to člověk,který píše o osobním rozvoji,o tom,jak vydělat jednoduše peníze a spoustě dalšího.Jeho knihy jsou k dostání i u našich knihkupců!

Tento program má několik podprogramů,se kterými vás budu postupně seznamovat.Nicméně všechny jsou založeny na matrixu,v každém podprogramu je ale velikost matrixu rozdílná a stejně tak i investice.

Abychom mohli dosáhnout maximálního zisku,za co nejmenší peníze,začínáme matrixem s označením MX20.Tento matrix je velikosti 3x3,co to je?Vy zaregistrujete pod sebe 3 členy a tím získáte zpět 23USD!vaše investice byla 20USD,takže máte zpět své peníze.Jakmile tito 3 zaregistrují také každý sobě po 3 členech,obdržíte 49USD a jakmile i tito zaregistrují každý po 3 lidech získáte dalších 160USD.

Nicméně,nás to zajímá pouze po tu část,kde je výdělek 49USD,jakmile máme tuto částku PŘEJDEME do dalšího matrixu,který je velikosti 2x2,to znamená,že k dokončení potřebujete pouze 6 lidí.Půjdou s vámi lidé,které jste registrovali v 1 matrixu za 20USD,tam máte vlastěně 3 a po 3 i oni,tím budete mít velmi rychle hotový matrix 2x2 a výdělek 100USD.Jakmile vyděláte 100USD,otevře se vám další totožný matrix,kam vám opět ,,doskočí" lidi co byli pod vámi,takže se ,,točíte" stále se stejnými lidmi a po každé otočce získáte 100USD!Jde to velmi,velmi rychle.Podprogramů je zde více a finální výdělek je z posledního matrixu 4900USD.Všechny matrixy se ,,točí" souběžně,takže vám jde stále matrix za 20USD i za 40USD a vy máte stále znovu a znovu další peníze.

Možná namítnete,že nemáte lidi,že nikoho ,,shánět" nebudete.Víte, NIKDY není NIC za NIC a 3 lidi ve svém okolí máme každý....Někdo namítne,že 400Kč je hodně...na jednu stranu máte jistě pravdu,na druhou stranu,pokud nebudete líní,dostanete je zpět!JEN NA VÁS ZÁLEŽÍ, JAK TO BUDE RYCHLE,JESTLI ZA 5MIN.NEBO ZA MĚSÍC..

Takže,pokud vážně chcete změnit svou finanční budoucnost a program se vám líbí,kontaktujte nás.

Je třeba mít zřízenou některou z e-peněženek,jako je Payza,Liberty Reserve nebo Solid Trust Pay.Doporučuji PAYZU nebo Solid Trust Pay,tam je nejjednodušší směnit peníze.

Podpůrná skupina na FB k dispozici,jakékoliv nejasnosti vyjasním na skype:avonet-radka



Jak se rozhodnete?Budete dál naříkat,nebo se konečně vzchopíte a uchopíte se této příležitosti?

Nelépe to vystihuje tento citát majitele programu:,,Angažovanost znamená vložit do úkolů celé své srdce a 100% ÚSILÍ. Pokud to „zkoušíte“, aby jste věděli, jestli to funguje, tak se vám to nepodaří. Jestliže „chcete vidět“ co se stane, neuvidíte nic."

James Lee Valentine

úterý 25. prosince 2012

Nová možnost výdělku.

Nová možnost výdělku.  Nový MLM.
http://www.worldprelaunch.com/nadezda

Máme tady nový prelunche.

Od 11.00 hodin, kdy jsem se zaregistrovala, do 21.00 hodin, mám pod sebou z celosvětové matrix 2360 členů. A stále přibývají.
Slibují 16 USD za každého člena..., což je v tuto chvíli 37.760 USD.
Spuštěn má být za 82 dní..
Zatím to nic nestojí, zkusíš to také?