sobota 27. dubna 2013

DENÍK OBYČEJNÉ ŽENSKÉ - pokračování

Dobrý den.

Těší mě, že navštěvujete mé stránky a můj blog a že se Vám líbí. V současnosti bydlím v Praze v podnájmu a hledám zde práci, protože u nás není, ale je to těžké. Nikdo nemá zájem o člověk po padesátce. Snažím se těmito stránkami získat klienty, kteří mají zájem o výklad karet, numerologii a léčení jak tělesné tak duševní, kteří si neví rady se svým životem a chtějí pochopit, proč se jim stále dějí stejné věci. Je to těžké, protože tyto služby nabízí pomlu každá druhá sousedka. Ne vždy je však tato služba kvalitní.

Vycházím z vlastních zkušeností, vše jsem si vyzkoušela nejdříve sama na sobě, četla jsem články na tato témata, vyhodnocovala a třídila. Dlouhé noci jsem o všem přemýšlela, jak a proč. Občas jsem zjistila, že některé názory jsou pouze převzaté od jiných, aniž by o tom kdo přemýšlel a že jsou to občas pěkné pitomosti, protože to nejde, nebo to není možné.

Hrozně mě rozčiluje, když mi někdo řekne, že si stačí správně přát a vše se Vám splní. Vůbec nebere v potaz fakt, že tu hraje důležitou roli karma a pokud se máte naučit být skromný a zakusit, jaké to je být chudý, nemůžete být bohatý atd. Prostě bláboly. Dostaneme jenom to, co jsme si naplánovali, než jsme se narodili.

Já mám celý život smůlu. Pořád jsem nevěděla proč, proč pořád dělám ty stejné chyby, ale vždy to nakonec nedopadne až tak katastrofálně, aby mě to zničilo. Zjistila jsem to z numerologie a retrográdních planet.

Narodila jsem se 29. což je těžká karma. V tomto životě musím vykonat mnoho práce sama na sobě a napravit spoustu věcí z minulosti/minulých životů, kde jsem selhala. Díky těmto mnoha zkouškám, které jsem si pro sebe přichystala v tomto životě mám možnost rychleji dokončit svůj vývoj na zemi ve fyzickém těle. A to, že mám relativně štěstí v něštěstí je dáno tím, že jsem dostla jako odměnu z předešlé životy a splnění úkolů nádherná čísla, která mě chrání/ochrana od těch zhora a mé vlastnosti, zkušenosti a schopnosti. Mám číslo 22/mistrovské číslo - celé datum narození, číslo 33/nejvyšší mistrovské číslo - celého jména a číslo 27/odměna - číslo jména, odměna za předešlé životy.

Je toho spousta a mohla bych psát a psát.

Druhá kapitola je o podnikání přes internet. Ale to je pro lidi, kteří se v tom vyznají a ne každý MLM je dobrý. Již jsem hodněkrát naletěla. Pravda je ta, že bez iunvestic to nejde. Pokud někdo nabízí výdělek bez investic, tak je to buď podvod, nebo časem stejně chtějí peníze. Nikdo Vám nedá peníze jen tak, bez práce.

V současnosti se zbývám hlavně esoterikou, protože je to můj úkol pomáhat lidem. Druhá věc, kerá mě nadchla a je to způsob, jak si vydělat peníze, je prodej - distribuce GOJI, kolagenu a detoxikačních náplastí. Zde je možno si vydělat opravdu velké peníze, protože lidé chtějí být zdraví, žít dlouho a dlouho vypadat mladě. Bojí se toho, že na stará kolena budou nemocní a odkázaní n pomoc druhých. A po pravdě, nikdo z nás nechce být na obtíž. Chceme být co nejdéle činní a aktivní, abychom mohli pracovat co nejdéle a ještě si užít stáří bez problémů bolestí.

Vše o tomto podnikání můžete najít na mých stránkách Web : http://nadezda1.webnode.cz/ hned vpravo nahoře.

Na závěr chci říci, že vše, o čem píši - ESOTERIKA, jsem si vyzkoušela sama na sobě a rozebrala jednotlivá témata na koušíčky s přihlédnutím ke zkušenostem ostatních, nebo spíše k různým článkům na tato témata a opět je složila dohromady tak, aby dávala smysl a odpovídala mým závěrům, zda je to možné, či ne z hlediska jak logiky tak nadpřirozena.

Mimochodem, jedna má retrográdní planeta mě vrací zpět k mým zkušenostem a vlohám, najít kousky, kterých si nikdo nevšimnul, nebo jim nevěnoval pozornost které jsou důležité. Proto vše pořád rozebírám a o všem přemýšlím. Má kamrádka jednou řekla, že rozebírám to, co už jiní předemnou rozebrali a že o všem moc přemýšlím. Také mám dané touto retrográdní planetou, že na vše musím přijít sama, bez pomoci druhých, což dělám celý život, niž bych předtím věděla proč. Už to vím.

Mám za sebou mnoho zkušeností z oblasti esoteriky a tajemna. Jsou to nádherné zážitky ale i nepěkné.

To jsou ty mé experimenty, kdy chci zjistit, co se stane když?

Nádherné byly ty, když jsem byla tam nahoře jako čirá energie a měla možnost vidět některé věci, jako

anděli nebo místo, kde čekáme, než se opět narodíme. Bylo to na mé naléhání, že chci vědět, jak je to tam nahoře s láskou. Myslím tím pozemskou lásku. Zda je ta láska tam nahoře stejně intenzivní, zda ji cítíme stejně. Dostala jsem odpověď, ale zárověň upozornění, že se tímto nemám zabívat. Že to plně pochopím, až přijde čas. Nyní mám žít teď a tady.

Negativních zážitků mám mnoho a občas jsem měla opravdu strach. Jeden je, když jsem se při meditaci dostala do dimense, kde jsou duše, které neodešli a nejsou to hodné duše. Dost mě to vyleklo. Druhou takovou negativní zkušenost jsem zažila, když jsem se dívala do zrcadla na své podoby z minulých životů, kým jsem byla. Objevila se mi tvář kněze, který byl opravdu hrozně zlý. Takový pohled jsem zatím u žádné živé bytosti neviděla. Ten člověk nenáviděl celý svět.

A ještě jedna maličkost na zpestření. Jeden esoterik o mě řekl, že v oblasti duchovna jsem na úrovni prvoka. Docela mě to pobavilo. Trochu nabubřelé, řekla bych. Minulý týden jsem dostla zprávu od jedné esoteričky, že mám otevřeno 12 čaker. Základních 7, které jsou na našem těle a dalších 5 čaker, které jsou nad námi a propojují nás s universem a ostatními dimensemi. 13 čakru ještě nemám otevřenou.

Pokud budete něco potřebovat, tak písněte.

Přeji hezký den.

čtvrtek 25. dubna 2013

Nová možnost, jak být zdravý, krásný a ještě si vydělat peníze.


Ahoj. Mám pro Vás novinku.

Byla jsem na zajímavé přednášce o rostlině zvané GOJI / godži - Kustovnice čínská, která se používá mimo jiné i proti rakovině a docela mě to nadchlo. Je to úžasná léčivá rostlina a dá se také koupit u nás.
Prodává se v sušeném stavu, ale není to ono.
Nyní ji lze koupit v čerstvém stavu jako šťávu. Něco podobného, jako je Rakytník, ale tato rostlina je daleko účinnější.
POZOR! Pro velký zájem se začala pěstovat i v jiných zemích, ale není tak účinná, jako originál z Himalájí a tamní způsob zpracování.
Tato léčivá šťáva je na náš trh do České republiky dovážená jedinou českou firmou přímo z plantáží Číny, kde se nejdéle 6 hodin po sklizni rostlina lysuje a šťáva se pod tlakem pomocí dusíku /japonská technologie/plní do lahví, vytvoří se vakuum, aby zůstala čerstvá se všemi léčivými prvky. Neobsahuje žádné konzervanty, jako jiné výrobky z kustovnice na našem trhu.
Opravdu je to jediná firma, která distribuuje Guji v tomto čerstvém stavu.
Nejzajímavější je to, že je to ryze česká firma sídlící v Brně.
A já jsem dostla lákavou nabídku s touto firmou spolupracovat.
Goji v čínské medicíně
Ne nadarmo využívá blahodárných účinků goji po mnoho staletí i tradiční čínská medicína. Také Tibeťané a Indové goji velmi dobře znají a vědí, že dva a půl centimetru dlouhé oranžové bobule této rostliny jsou tím nejjistějším zdrojem dlouhověkosti, který lze na naší planetě najít. V Číně a přilehlých regionech se proto plodům kustovnice ze zřejmých důvodů přezdívá ovoce nesmrtelnosti.
Jsou tam ještě 2 výrobky: 

Náplasti na detoxikci celého organismu -  

Detox plasters

Detoxikační náplasti Ramissio Detox Plasters vycházejí z dlouholetého bádání vesničanů staré Číny. Tajemství detoxikace spočívá ve výtažcích z kúry dubu, buku a sakury, díky kterým účinně detoxikujete své tělo. Nyní obohacené o výtažek z blahodárné levandule.


a kolagenové přípravky - 

Rybí kolagen – král mezi kolageny
Nejlepší a nejúčinnější využití mořského kolagenu je při jeho vnitřním užívání. Je lehce stravitelný a bez problemů se rozpouští ve vodě. Díky svým celkovým regeneračním účinkům je jeho používání vřele doporučováno jako součást denní péče o tělo, zdraví a stav našich střev.
Ramissio Collagen je doplněk stravy, bílkovina extrahovaná z ryb a určená převázně pro kosmetické účely. Pomůže vám získat pružnost pleti, snížit výskyt vrásek a obnovit či co nejdéle zachovat váš půvab.
Kolagen – elixír mládí
Kolagenová léčba se dá přirovnat ke stroji času, který nás zaveze několik let či dokonce několik desítek let zpět. Výsledky používání jsou viditelné během několika dnů a jsou to především:
do hloubky zpevněná a zvlhčená pokožka
vyhlazení stávajících vrásek a předcházení vzniku nových
výrazné omlazení pokožky a její viditelná regenerace
zpomalený proces stárnutí pokožky
pomoc při léčení pokožky s akné a růžovkou
pomoc při léčení pokožky náchylné na alergii
podpora léčení pokožky po spálení kůže nadměrným opalováním na slunci či v solariu
zahlazování jizev
regenerace vlasů a nehtů
podpora léčení křečových žil a křehkých krevních cév
podpora léčby bolavých kloubů
podpora léčby při poúrazových stavech
podpora správného metabolismu tuků a tím pádem udržování ideální hmotnosti
pomoc při syntéze bílkovin; svaly tudíž nejsou atrofické
Kolagen je jednoduše úžasný doplněk stravy a pomahá tělu s vlastní regenerací a obnovou, aby celý náš systém fungoval optimálně a efektivně.
Moc zajímavé.
Tyto výrobky si můžete kupovat s 25% slevou a také na tom vydělávat prodejem ostatním.
Je to další forma MLM, kde si tvoříte skupinu lidí, buď odběratelů nebo distributorů. Po zaregistrování máte k dispozici vlastní prodejní e-chop na tyto výrobky.
Díky struktuře se Vám potom načítají slevy atd.
Základní struktura MLM je 3 x 3, kde z 2 linie máte 20% z prodeje atd.
Proto se vyplatí pomoci lidem pod vámi.
Zkušenosti jsou takové, že o tento výrobek je obrovský zájem z řad rodin i obchodníků a slonů, protože jsme jediná firma s tímto produktem. Díky tomuto výrobku je zaručeno opakování nákupu 60%  a stále se to nabaluje.
Velmi zajímavé výdělky díky jedinečnosti tohoto produktu.
Podmínkou je objednat si produkty dle vlastního výběru za 2.000 korun. ale pokud má někdo o tyto výrobky zájem, tak je samozřejmé, že si je koupí a není co řešit.
Myslím si, že je to velice zajímavý produkt.

Pokud by jste měl někdo zájem o tento výrobek nebo o spolupráci, nebo někdo z Všeho okolí, tak mi napište na email: NadKost@seznam.cz  a já Vám pošlu adresu na registraci, popřípadě další informace o výrobcích a odměňovacím systému.

Co je to Giji
Svěží a zdravé míchané nápoje z Goji

Detoxikace těla, úspěch zdraví


Detox plasters

Detoxikační náplasti Ramissio Detox Plasters vycházejí z dlouholetého bádání vesničanů staré Číny. Tajemství detoxikace spočívá ve výtažcích z kúry dubu, buku a sakury, díky kterým účinně detoxikujete své tělo. Nyní obohacené o výtažek z blahodárné levandule.
Účinky detoxikačních náplastí:
snižují hladinu toxinů a těžkých kovů v lymfatickém a krevním systému
regulují krevní oběh a podporují správnou srdeční činnost
posilují imunitní systém
potlačují stres, únavu a zlepšují kvalitu spánku
Máte velké zdravotní problémy, kterých se nedokážete žádnými dostupnými léky zbavit? Člověk ubližuje někdy sám sobě tím, jakým způsobem žije. Špatná strava, pití, znečištěné ovzduší, léky, stres, nemoci, nevhodná kosmetika, umělé hmoty achemické látky v domácnosti. Toto všechno zaplavuje naše tělo škodlivými toxiny, které nám způsobují onemocnění, únavu či poruchy spánku. Dnes už se umíme těchto škodlivých toxinů naprosto bezbolestně a přirozeně zbavit. Již dlouhá staletí používali čínští vesničané výtažky z dubu, buku a Sakura stromu ve formě mastí, pomoci nichž si léčili různé infekce a podráždění kůže. Vědci v těchto mastech objevili vysoce účinné látky, kterými lze pohodlně vyloučit toxiny z těla přes kůži. A tak byla vyvinuta jednoduchá forma pro detoxikaci organismu. Detoxikační náplasti pracují nejlépe, pokud jsme v klidu. Nejvhodnější je nalepit je na chodidlo před spaním a nechat působit během spánku. Dva důvody, proč lepit náplasti právě na nohy:
Chodidlo je nejlepší místo pro detoxikaci těla. V orientální medicíně byly nohy považovány za druhé srdce.

Nohy jsou "holografickou" reflexní oblastí těla, která obsahuje informace o všech částech lidského organismu. Každý bod na chodidle je spojen s určitým orgánem v těle.
Imunitní systém člověka odpovídá za očistu těla, zbavuje vás spousty toxinů, ale neumí se s nimi zcela vypořádat. Zbavit se dokonale toxinů dokáže detoxikační náplast.

Proč potřebujeme očistit tělo od toxinů?
Toxiny, střádající se v našem těle, vyvíjejí tlak na životně důležité orgány. Ubírají nám energii a pozornost. Cítíme se unavení a nemocní. Přispívají k celulitidě, přibývání na váze a špatnému spánku. Podporují vypadávání vlasů, způsobují nemoci a spoustu neduhů. Lymfatický systém hraje v těle důležitou roli, reguluje imunitní systém a zbavuje nás toxinů. Jestliže je lymfatická soustava zablokována, lymfatické tekutiny se hromadí a celý systém je zaplaven škodlivými látkami. Smyslem této asijské technologie je to, že extrakt obsažený v detoxikačních náplastech pomáhá obnovit lymfatický systém. Odstraňuje metabolický odpad a toxiny z těla, vyživuje buňky a zlepšuje celkově látkovou přeměnu organismu.Vlastním záměrem je pomoci snížit nadbytečné množství tělesných tekutin, poskytnout uklidňující účinek nervovému systému a zvýšit tělesnou energii. Opakované používání Ramissio Detox Plasters může zlepšit vzhled pokožky, omladit kolagenní vlákna a zpomalit proces stárnutí. Způsob aplikace náplastí můžeme aplikovat nejen na chodidla, ale podle potřeby také přímo na postižená místa – krk, ramena, lokty, záda nebo kolena, a pro posílení účinku aplikujeme rovněž na příslušnou reflexní zónu na chodidle.

V případě Vašeho zájmu o tento výrobek mi napište na e-mil :
NadKost@seznam.cz


Kolagen – elixír mládí Nové a jediné na našem trhu


Collagen

Kolagenová léčba se dá přirovnat ke stroji času, který nás zaveze několik let či dokonce několik desítek let zpět.
Bez dostatku kolagenu jsou vaše pokožka a tělo staré, bez ohledu na váš skutečný věk.
Kolagen je nejdůležitější bílkovina v lidském organismu. Z čistě vědeckého hlediska je to skleroprotein, což je ve vodě nerozpustná bílkovina, která je základní stavební složkou pojivových tkání, které zahrnují kosti, zuby, chrupavky, vazivo a také oční rohovku.
Kolagen tvoří 25–30 % všech bílkovin v těle savců. V současnosti je známo nejméně 27 rozdílných typů kolagenů a další objevy jsou pravděpodobně na cestě.
Kolagen tvoří nezanedbatelných 30 % hmotnosti bílkoviny člověka, 10 % celkové hmotnosti člověka a až 70 % kůže.
 Je zodpovědný za pružnost, pevnost, správné navlhčení kůže, kloubů a úponů a soustavné ponoření jejich buněk.
Následkem stárnutí nastává deficit kolagenu, což je například příčinou tvorby vrásek a poruchy pohyblivosti kloubů.

Rybí kolagen – král mezi kolageny
Po mnoho let byla spousta času a energie věnována využití kolagenu z prasat či krav, přestože lidský organismus měl mnoho problemů ho využívat. Byla to slepá ulička. Lidská kůže nemohla absorbovat tento kolagen, a tak se začalo experimentovat s injekční formou. Tato metoda byla ovšem značně riziková a velmi drahá.
Když se vědci snažili zaměřit na bezpečné zdroje kolagenu, objevili, že kolagen extrahovaný z rybí kůže a šupin je naprosto ideální komponentou. Nejenže je netoxický, ale také je strukturálně bližší lidskému kolagenu, a tudíž daleko lépe vstřebatelný, než kterýkoli jiný existující kolagen.
Nejlepší a nejúčinnější využití mořského kolagenu je při jeho vnitřním užívání. Je lehce stravitelný a bez problemů se rozpouští ve vodě. Díky svým celkovým regeneračním účinkům je jeho používání vřele doporučováno jako součást denní péče o tělo, zdraví a stav našich střev.
Víte že:
nedostatek kolagenu vede k pozvolným projevům stárnutí a tvorbě vrásek
rybí kolagen – efektivní léčba pro zánětlivou pleť
probudí k novému životu strukturu buněk pleti
zabezpečí přísun čistého kyslíku do buňky, zrychlí procesy oxidativní výměny látek
značně zrychlí procesy detoxikace buněk
účinné látky zvyšují na desetinásobek vlastnost buněčných membrán vázat vodu
účinné látky zabudované do membránových lipidů a cytoplazmy chrání buňky jako antioxidanty
ztrojnásobí schopnost dělení buněk, zvyšuje regeneraci tkáně pokožky
kolagen v našem nápoji je mnohonásobně účinnější než kolagenové tablety a krémy
nápoj proniká do nejhlubší vrstvy kůže (dermis), kde znovuobnovuje produkci kolagenu v našem těle a tím omlazuje naši kůži zevnitř
Vaše pokožka by měla být hladší během prvních pár týdnu užívání kolagenu a postupně se stávat pevnější. Vrásky v oblasti očních partií se začnou zmenšovat a oblasti okolo úst budou plnější.
Kolagen je nedílnou součástí našeho těla. Zhruba 30 % lidských bílkovin je tvořeno kolagenem. Kolagen je zodpovědný za elasticitu, pružnost a hydrataci pokožky a kloubů. Podílí se také na neustálé regeneraci našich buněk v těle. Po 25. roce života schopnost našeho těla produkovat si vlastní kolagen postupně klesá. A dle nejnovějších výzkumů u žen klesá tato schopnost ještě rychleji než u mužů.

Ramissio Collagen je doplněk stravy, bílkovina extrahovaná z ryb a určená převázně pro kosmetické účely. Pomůže vám získat pružnost pleti, snížit výskyt vrásek a obnovit či co nejdéle zachovat váš půvab.
Ramissio Collagen je biologicky aktivní, což znamená, že i po extrakci, čili odebrání kolagenu z ryb, si aminokyselinové řetězce zachovávají svou původní živou strukturu trojité šroubovice (triple helix) a takto živá zůstává i v našem přípravku, což je zárukou vysoké účinnosti a vstřebatelnosti.

Kolagen – elixír mládí
Kolagenová léčba se dá přirovnat ke stroji času, který nás zaveze několik let či dokonce několik desítek let zpět. Výsledky používání jsou viditelné během několika dnů a jsou to především:
do hloubky zpevněná a zvlhčená pokožka
vyhlazení stávajících vrásek a předcházení vzniku nových
výrazné omlazení pokožky a její viditelná regenerace
zpomalený proces stárnutí pokožky
pomoc při léčení pokožky s akné a růžovkou
pomoc při léčení pokožky náchylné na alergii
podpora léčení pokožky po spálení kůže nadměrným opalováním na slunci či v solariu
zahlazování jizev
regenerace vlasů a nehtů
podpora léčení křečových žil a křehkých krevních cév
podpora léčby bolavých kloubů
podpora léčby při poúrazových stavech
podpora správného metabolismu tuků a tím pádem udržování ideální hmotnosti
pomoc při syntéze bílkovin; svaly tudíž nejsou atrofické

Kolagen je jednoduše úžasný doplněk stravy a pomahá tělu s vlastní regenerací a obnovou, aby celý náš systém fungoval optimálně a efektivně.


V případě Vašeho zájmu o tento výrobek mi napište na e-mil :
NadKost@seznam.cz



Seznamte se s vitamínovou bombou z Číny


GOJI
Naše poslání

Lidé obvykle znají cenu produktu, někdy však neznají jeho skutečnou hodnotu. Hodnota nemusí být na první pohled hned projevena. Přinášíme vám proto cenné informace, které mohou usnadnit volbu, zda je náš produkt přínosem.
Jaká je tedy hodnota Goji Ramissio? Již ta, že z exotických dálek Asie přinášíme energii zabalenou v lahvi jako ducha Aladina, jenž může vyplnit naše přání, které si mnohokráte přejeme ze všech nejvíce. Tím přáním je zdraví.
Jaký je původ plodiny goji? Roste skromně v panenské přírodě v oblasti, jež je jí nejpříznivější, a odkud je prováděn sběr našich plodů. Tyto červené diamanty, jak se goji často přezdívá v Himálaji, se pěstují v oblasti Ningxia již 600 let. S úctou k přírodnímu daru nesou toto tajemství po celá staletí, a předávají si je po generace od jednoho člena rodiny k druhému.
Od prvního rozkvetlého kvítku začíná goji svou dlouhou pouť, než se dostane k nám. Každý plod projde rukama sběračů, poté se do šesti následujících hodin za studena plody lisují a následně šťávu plníme speciálními postupy asepticky do lahví z broušeného skla. S tou nejvyšší kvalitou bez přídavných konzervačních látek, které by znehodnotily účinky koncentrátu. Šťáva putuje dlouhou cestu lodí přes oceán z Asie a poté z přístavních doků kamiony k nám do Evropy. U nás je nabalena se vší péčí a přepravována zásilkovou službou do domácností, do vašich rukou. Takovou cestu podniká goji z Himálajských plantáží až na váš stůl.
Otázka zní Kolik jsme ochotni dát za prodloužení okamžiku života? Jaká je naše cena za takovou hodnotu – za hodnotu zdraví? Nevyčíslitelná? Mít zdravé tělo považuji za zodpovědnou prioritu k sobě samému, jelikož zdravé tělo přináší i šťastné prožitky na mentální úrovni a tím úspěšný život v hojnosti bez depresí. Myšlenka je vždy první, pak je čin. Konejte tedy pro své blahodárné zdraví, jak nejlépe víte, my konáme pro vás, jak nejlépe umíme. Přinášíme vám dar přírody – elixír dlouhověkosti.
Tajemstvím života jsou vzájemné vztahy, všechno souvisí se vším. Všechno v přírodě je sdílení. Země je zázrak a život na ní je dodnes záhadou. Všechny zázraky pocházejí ze Země.
Naše buňky mluví stejným jazykem jako příroda, jsme jedna velká rodina. Cesta ke zdraví je návrat k přírodě. Naší činností přinášíme ušlechtilou službu lidu v poselství naší země.
Vladimír Drozd
jednatel společnosti

Usnadněte si život s goji
My vám však nabízíme ještě jeden způsob, jak si pojistit zdraví své i všech blízkých. Užívejte každý den malé množství koncentrátu z čerstvých plodů goji, vypěstovaných v podhůřích Himálaje. Čínské goji je totiž přímo napumpované antioxidanty – šťáva lisovaná z goji obsahuje 59000ORAC.  Ve srovnání například s 218 ORAC stejného množství jablka je to skutečně astronomický rozdíl. Při této ohromné koncentraci pokryje doporučenou denní dávku antioxidantů i malé množství šťávy z goji. Pijte stoprocentní šťávu z čerstvého goji a vítězství v boji s toxiny budetemít jednoduše v kapse.
Seznamte se s vitamínovou bombou z Číny
Pro mnohé zcela neznámé slovo goji označuje čínskou rostlinu, která plodí patrně nejzdravější ovoce na naší planetě. Nejvýživnější plody goji rodí keře v podhůří Himálaje v čínské provincii Ningxia. Touto oblastí totiž protékají řeky z Himálaje, které dodávají místnímu goji mimořádně kvalitní výživu a zajišťují tak v jeho plodech maximální možný obsah všech pro lidský organismus cenných látek. Obyvatelé provincie Ningxia, kteří kustovnici denně konzumují, se díky tomu mohou pochlubit opravdu vysokým věkovým průměrem. Mají tedy mnoho dobrých důvodů starat se o tyto drahocenné, přibližně jeden a půl metru vysoké keře s maximální péčí.
Goji v čínské medicíně
Ne nadarmo využívá blahodárných účinků goji po mnoho staletí i tradiční čínská medicína. Také Tibeťané a Indové goji velmi dobře znají a vědí, že dva a půl centimetru dlouhé oranžové bobule této rostliny jsou tím nejjistějším zdrojem dlouhověkosti, který lze na naší planetě najít. V Číně a přilehlých regionech se proto plodům kustovnice ze zřejmých důvodů přezdívá ovoce nesmrtelnosti.
Proč jsou plody kustovnice tak mimořádné
Za svou až lehce neuvěřitelnou pověst vděčí plody kustovnice čínské závratně vysokému obsahu vitamínů, minerálů, aminokyselin a dalších zdraví prospěšných látek. Podle výzkumu amerického ministerstva zemědělství je v plodech goji nejvyšší koncentrace antioxidantů ze všech druhů ovoce či zeleniny.
Bobule kustovnice jsou například bohatým zdrojem karotenoidů včetně beta-karotenu, kterého má goji ještě více než mrkev. I co se týče jiných vitamínů, je goji světovým vítězem mezi všemi známými potravinami na Zemi. Jeho bobule obsahují padesátkrát více vitamínu C než pomeranče. V goji se dále nachází vysoký podíl důležitých vitamínů B1, B2, B6 a vitamínu E.
Aminokyseliny, minerály a polysacharidy v goji
Kromě vitamínů v sobě bobule goji nesou množství aminokyselin, které tvoří základní stavební kameny lidského organismu. V goji je celkem osmnáct druhů aminokyselin včetně osmi esenciálních, které jsou pro lidské tělo nepostradatelné. Plody kustovnice v sobě také ukrývají až jednadvacet stopových minerálů, jako je zinek, železo, měď, vápník, germanium, selen a fosfor. Minerály se podílejí především na udržování stálého prostředí v těle, stavebních a vstřebávacích procesech v organismu a na správném fungování orgánů a nervové soustavy.
Plody kustovnice jsou rovněž hojným zdrojem polysacharidů, což je zjednodušeně řečeno zdravá forma cukrů. Polysacharidy jsou pro lidské tělo velmi důležité. Jsou nenahraditelnou zásobárnou energie pro činnost buněk a kromě toho mají v lidském organismu spoustu dalších nezastupitelných funkcí. Goji například nese druh polysacharidů, které podporují vylučování růstového hormonu v podvěsku mozkovém. Růstový hormon v dospělém těle má spoustu pozitivních funkcí. Dostatek tohoto hormonu zaručuje člověku pevné zdraví, odolnost vůči chorobám a rychlé hojení ran, ale také stabilní psychickou pohodu. Zároveň růstový hormon zamezuje tvorbě vrásek.
LBP: Jen v goji
Opravdovou specialitou goji jsou pak takzvané Lycium barbarum polysacharidy (LBP), zvláštní směs polysacharidů a proteoglykanů, jejichž název je odvozen z latinského jména kustovnice čínské. LBP jsou výjimečně silnými antioxidanty, které omezují proces stárnutí organismu, zvyšují odolnost vůči nepříznivým faktorům vnějšího prostředí a snižují riziko vzniku rakoviny.
Malé množství stačí
Právě velmi vysoká míra antioxidantů je hlavním důvodem, proč pravidelně konzumovat goji. Podle výzkumů amerického ministerstva zemědělství by měl každý člověk denně přijmout minimálně 3000–5000 ORAC. ORAC je americký standard vyjadřující schopnost různých druhů potravin likvidovat volné radikály v lidském těle. Jinými slovy ORAC vyjadřuje antioxidační účinky dané potraviny. Goji vychází ze srovnání různých potravin, co se týče ORAC, absolutně nejlépe. Sto gramů sušených bobulí kustovnice obsahuje až 25000 ORAC, což je třicetkrát více než stejné množství pomeranče. Skvělou zprávou potom je, že šťáva, která se z těchto bobulí lisuje, obsahuje ještě víc než dvakrát tolik! 59000 ORAC už je skutečně úctyhodná hodnota.
Výjimečnost goji a jeho výhoda oproti ostatnímu ovoci a zelenině tedy tkví právě v mimořádně vysoké koncentraci antioxidantů. Díky tomu stačí zkonzumovat jen velmi malé množství tohoto ovoce, aby člověk pokryl doporučený denní příjem antioxidantů. Již pouhých 25 ml lisované šťávy z kustovnice bohatě pokryje denní potřebu antioxidantů. Goji tedy šetří energii, čas i peníze, jež je obvykle nutné věnovat zdravému životnímu stylu. Pouze malá troška goji znamená pro lidské zdraví velmi mnoho.
Proč si vybrat Goji Ramissio
Ačkoliv je goji pro velkou část české populace naprosto neznámým exotickým ovocem, i náš trh v současnosti nabízí produkty z goji od několika různých výrobců. Goji různých značek se však pochopitelně liší svou kvalitou, respektive obsahem účinných látek. Šťáva Goji Ramissio, jak již bylo řečeno, se lisuje z plodů pěstovaných v čínské provincii Ningxia, která je vyhlášená pěstováním nejvýživnějšího goji na světě. Z jednoho keře místní pěstitelé ručně očešou až tři kilogramy oranžových bobulí, které do šesti hodin od sběru vylisují. Na stočení jednoho litru šťávy Goji Ramissio je přitom potřeba šest kilogramů čerstvých plodů goji. Díky rychlému výrobnímu postupu a přísnému dohledu na čerstvost ovoce není zapotřebí šťávu Goji Ramissio žádným způsobem konzervovat, sterilovat ani jinak upravovat. Goji Ramissio je zcela přírodním produktem.

V případě Vašeho zájmu o tuto rostlinu mi napište na e-mil :
NadKost@seznam.cz