úterý 2. dubna 2013

Dávná vzpomínka ?


Dnes se chci s Vámi podělit o svůj sen, který se mi zdál k ránu o velikonocích, dne 1.4.2013.

V tom snu jsem byla v nějaké místnosti, kde byla spousta lidí a já seděla u stolu s jednou osobou, kterou zrovna moc nemusím. Pravděpodobně jsme hrály karty a ona rozdávala karty k nové hře. Nic neobvyklého, až na to, že najednou vše zmizelo a předemnou se na stole objevili úplně jiné, zvláštní karty. Bylo jich celkem 12 a každá zářila bílým světlem. Byly, vznášely se jakoby v prostoru. 
Nevím, zda to, co se mi dál zdálo popíšu dobře, protože se to vše dělo zároveň a vše v tu chvíli bylo naprosto jasné.
Nebyl konec ani začátek. Vše jsem viděla a věděla zároveň, což je v tuto chvíli pro mě nepochopitelné.
Ale ve snu, nebo v jiné formě bytí naše vědomí pracuje úplně jiným způsobem. Všemu rozumíme. Až po probuzení, kdy si vše zpětně přehráváme, zjistíme, že si náš mozek s některými věcmi a zkušenostmi nedokáže poradit a neumí je racionálně vyhodnotit. Pro některé věci a vjemy nemá vůbec výraz, neumí je identifikovat a pojmenovat a tak hledá v databázi mozku něco tomu podobného, co už zná.
To jsem trochu odbočila. Takže dál.
V tu samou chvíli, co jsem viděla před sebou 12 zářících karet, mi jeden muž pokynul, abych se podívala na oblohu. Plulo po ní cosi ve tvaru obrovského ptáka, kouřové barvy. Byla to energie, která se vlnila a při pohybu vpřed se kolem ní tvořil vír. Jak rozrážela vzduch, nasávala další a další energii a tím získávala na intenzitě a síle. Síle ničit nebo pomáhat. A tak jak sílila, zase o svou sílu přicházela a stávala se krotká a neškodná, pořád dokola.
Těchto 12 karet, které jsem před sebou viděla je vlastně 12 úrovní, jak pracovat s vesmírnou silou, energií a jak ji ovládnout. Každá karta je jedna úroveň. Tyto karty nelze vzít do ruky. Existují v jiné dimenzi a lze je vyvolat a otevřít pouze myslí. Jsou to jakési portály, brány k vědění. Toto umění otevřít portály 12 karet umí jen hrstka vyvolených, aby síla nemohla být zneužita. Nejde naučit. Pouze tito vyvolení mají schopnost karty zviditelnit, otevřít a přečíst. Tuto schopnost získali díky tomu, že po staletí sloužili dobru.  Viděla jsem všech 12 karet před sebou, ale neotevřela jsem je. Zároveň jsem věděla, co to je a k čemu to je. Karty zmizely.
Dál jsem seděla u stolu a najednou si proti mě, na druhou stranu stolu sedl starý muž. Byl hodně starý, šedivý a vrásčitý. Podíval se na mě, potom sepjal ruce v úrovni čela, sklonil hlavu a nějakým pradávným jazykem ke mě hovořil. Byla to jakási uvítací formule, kterou mi prokazoval úctu. Na závěr pronesl své jméno : Řehoř. Já, protože jsem mu nerozuměla, ale chtěla jsem být zdvořilá, jsem mu na oplátku řekla své jméno.
On se na mě zvědavě podíval a řekl : „ Myslel jsem, že jste Zo Hran.“
Opět mi bylo jasné, kdo je to Zo Hran. Prostě jsem to věděla. Je to název pro toho, kdo umí ovládat vesmírnou energii. Jméno pro ty, kteří patří mezi hrstku vyvolených, kterým byla dána tato schopnost, kterou si zasloužili předešlými činy po staletí služby dobru.
Já si však na nic nevzpomínám, jak a proč. Vím jen, co to je a že jsem to kdysi uměla, což mi potvrzuje tento sen. Proč jsem zapoměla, také nevím. Proč se mi krty objevily ? Proč teď ?
Potom jsem se probudila.
Je zajímavé, že se mi nedávno zdál sen, ve kterém byl také starý muž, který mi řekl, že jsem 2x silnější než ostatní. Bylo to po tom, co jsem večer přemýšlela o dobru a zlu. O tom, kde se bere zlo, zda existivalo již na samém začátku jako protiklad dobra, nebo bylo vytvořeno činy. Také jsem přemýšlela o léčivé energii, její síle a co s ní dokáži já osobně.

Hned po probuzení mi bylo vše tak jasné a známé.

Nyní, když si na tento sen vzpomenu, tak mi připadá, že je to jen další přelud.
Tak nevím, jaké poselství mi tyto sny přináší. Zda dobré, či špatné. Já věřím, že dobré.

Pozn. : dozvěděla jsem se, že tento sen nebyl náhoda. Mám otevřených a aktivních 12 čaker.

Máte někdo také podobný zážitek jako já ? Setkal jste se někdo s těmito úrovněmi ? Možná jste je viděli v jiné gormě. 
NAPIŠTE