čtvrtek 25. dubna 2013

Nová možnost, jak být zdravý, krásný a ještě si vydělat peníze.


Ahoj. Mám pro Vás novinku.

Byla jsem na zajímavé přednášce o rostlině zvané GOJI / godži - Kustovnice čínská, která se používá mimo jiné i proti rakovině a docela mě to nadchlo. Je to úžasná léčivá rostlina a dá se také koupit u nás.
Prodává se v sušeném stavu, ale není to ono.
Nyní ji lze koupit v čerstvém stavu jako šťávu. Něco podobného, jako je Rakytník, ale tato rostlina je daleko účinnější.
POZOR! Pro velký zájem se začala pěstovat i v jiných zemích, ale není tak účinná, jako originál z Himalájí a tamní způsob zpracování.
Tato léčivá šťáva je na náš trh do České republiky dovážená jedinou českou firmou přímo z plantáží Číny, kde se nejdéle 6 hodin po sklizni rostlina lysuje a šťáva se pod tlakem pomocí dusíku /japonská technologie/plní do lahví, vytvoří se vakuum, aby zůstala čerstvá se všemi léčivými prvky. Neobsahuje žádné konzervanty, jako jiné výrobky z kustovnice na našem trhu.
Opravdu je to jediná firma, která distribuuje Guji v tomto čerstvém stavu.
Nejzajímavější je to, že je to ryze česká firma sídlící v Brně.
A já jsem dostla lákavou nabídku s touto firmou spolupracovat.
Goji v čínské medicíně
Ne nadarmo využívá blahodárných účinků goji po mnoho staletí i tradiční čínská medicína. Také Tibeťané a Indové goji velmi dobře znají a vědí, že dva a půl centimetru dlouhé oranžové bobule této rostliny jsou tím nejjistějším zdrojem dlouhověkosti, který lze na naší planetě najít. V Číně a přilehlých regionech se proto plodům kustovnice ze zřejmých důvodů přezdívá ovoce nesmrtelnosti.
Jsou tam ještě 2 výrobky: 

Náplasti na detoxikci celého organismu -  

Detox plasters

Detoxikační náplasti Ramissio Detox Plasters vycházejí z dlouholetého bádání vesničanů staré Číny. Tajemství detoxikace spočívá ve výtažcích z kúry dubu, buku a sakury, díky kterým účinně detoxikujete své tělo. Nyní obohacené o výtažek z blahodárné levandule.


a kolagenové přípravky - 

Rybí kolagen – král mezi kolageny
Nejlepší a nejúčinnější využití mořského kolagenu je při jeho vnitřním užívání. Je lehce stravitelný a bez problemů se rozpouští ve vodě. Díky svým celkovým regeneračním účinkům je jeho používání vřele doporučováno jako součást denní péče o tělo, zdraví a stav našich střev.
Ramissio Collagen je doplněk stravy, bílkovina extrahovaná z ryb a určená převázně pro kosmetické účely. Pomůže vám získat pružnost pleti, snížit výskyt vrásek a obnovit či co nejdéle zachovat váš půvab.
Kolagen – elixír mládí
Kolagenová léčba se dá přirovnat ke stroji času, který nás zaveze několik let či dokonce několik desítek let zpět. Výsledky používání jsou viditelné během několika dnů a jsou to především:
do hloubky zpevněná a zvlhčená pokožka
vyhlazení stávajících vrásek a předcházení vzniku nových
výrazné omlazení pokožky a její viditelná regenerace
zpomalený proces stárnutí pokožky
pomoc při léčení pokožky s akné a růžovkou
pomoc při léčení pokožky náchylné na alergii
podpora léčení pokožky po spálení kůže nadměrným opalováním na slunci či v solariu
zahlazování jizev
regenerace vlasů a nehtů
podpora léčení křečových žil a křehkých krevních cév
podpora léčby bolavých kloubů
podpora léčby při poúrazových stavech
podpora správného metabolismu tuků a tím pádem udržování ideální hmotnosti
pomoc při syntéze bílkovin; svaly tudíž nejsou atrofické
Kolagen je jednoduše úžasný doplněk stravy a pomahá tělu s vlastní regenerací a obnovou, aby celý náš systém fungoval optimálně a efektivně.
Moc zajímavé.
Tyto výrobky si můžete kupovat s 25% slevou a také na tom vydělávat prodejem ostatním.
Je to další forma MLM, kde si tvoříte skupinu lidí, buď odběratelů nebo distributorů. Po zaregistrování máte k dispozici vlastní prodejní e-chop na tyto výrobky.
Díky struktuře se Vám potom načítají slevy atd.
Základní struktura MLM je 3 x 3, kde z 2 linie máte 20% z prodeje atd.
Proto se vyplatí pomoci lidem pod vámi.
Zkušenosti jsou takové, že o tento výrobek je obrovský zájem z řad rodin i obchodníků a slonů, protože jsme jediná firma s tímto produktem. Díky tomuto výrobku je zaručeno opakování nákupu 60%  a stále se to nabaluje.
Velmi zajímavé výdělky díky jedinečnosti tohoto produktu.
Podmínkou je objednat si produkty dle vlastního výběru za 2.000 korun. ale pokud má někdo o tyto výrobky zájem, tak je samozřejmé, že si je koupí a není co řešit.
Myslím si, že je to velice zajímavý produkt.

Pokud by jste měl někdo zájem o tento výrobek nebo o spolupráci, nebo někdo z Všeho okolí, tak mi napište na email: NadKost@seznam.cz  a já Vám pošlu adresu na registraci, popřípadě další informace o výrobcích a odměňovacím systému.

Co je to Giji
Svěží a zdravé míchané nápoje z Goji

Žádné komentáře:

Okomentovat