úterý 4. prosince 2012

GLOBAL ONE / Paradigm Shift / ultimatepowerprofits.Projekt, kterému se věnuji.

V současné době se věnuji projektu Global One. 
Je to druh MLM a každý mi říká, že je to klasické letadlo a že si nic nevydělám, jen budu stále platit nějaké poplatky.
Abych pravdu řekla, jednudobu jsem nevěděla, co si o tomto projektu mám myslet.
Když to vše začínalo, byla zde krásná myšlenka humanitární pomoci a jak si každý hned od začátku vydělá nějaké peníze. Jenže ....
Problém byl ale v tom, že tento projekt začal nepřipravený a jednotlivé produkty a formy odměňování se přidávají postupně, místo toho, aby se spustil celý program najednou, funkční a celistvý.
Je pravda, že členství je již od 10 USD, což není zase tak velká suma, za kterou máte svůj vlastní byznys.
Nešťastné ale bylo to, že se začalo s INFINITY, kde člověk, který nemá pod sebou ohromnou strukturu lidí, vlastně nic nevydělá, jen pár drobných. Proto to v současnosti lidem připomíná letadlo.

Nyní, v prosinci se budou přidávat další komponenty, jako cestovní agentura, rychlý start a hlavně SPINFINITY, kde opravdu vydělá každž i bez lidí pod sebou. Tak se necháme překvapit.

V lednu by měly být hotové nové vebové stránky GO s videi, upoutávkami, motivačními videi, videi na jednotlivé produkty, nabídkami služeb atd. a plně funkční BO se všemi nástroji přeložené do rodné řeči každé země.

Tak to nakonec vypadá. že programbude kompletně spuštěn do konxce ledna že opravdu vydělá každý, pokud bude trochu chtít.

Vše co chcete vědět o tomto programu, najdete na :
http://nadezda1.webnode.cz/mlm-registrace-zdarma/paradigm-shift/


Zde uvádím překlad konference mezi Rusy a Scottem Evansem, zakladatelem GO, na které mu byly pokládány otázky, a on na ně živě odpovídal.


MIMOŘÁDNÝ PŘEKLAD KONFERENCE S TEAMLEADREM MICHAELEM Z RUSKA A SCOTTEM EVANSEM (prezident GO) A JULIO VALEREM  (Leader jihoamerického týmu a španělsky hovořících zemí )


Rusko je druhým největším týmem u GO po Americe, větší než španělsky hovořící tým. Je mnoho lidí z přímého prodeje, network-marketingu a jiných obchodních oblastí, kteří chtějí zlepšit svůj život a jsou velmi nadšeni touto myšlenkou a způsobem jak obchod u GO funguje. Momentálně neexistuje žádný srovnatelný byznys jako je GO, který staví na dlouhodobosti. Rozdíl u GO je ten, že zde startujeme s byznysem, který bude celosvětově fungovat pro společnost lidí z přímého prodeje a network-marketingu. GO je byznysově orientovanou společností. Když zkombinujeme dobře fungující byznys s produkty, které u GO budou zavedeny od ledna, zrevolučníme tím celý průmysl networkového marketingu. Skrze dynamiku produktů ze zdravotnické oblasti a produkty pro čištění vody máme absolutně ziskovou kombinaci. Další rozdíl v tomto průmyslu, který GO dělá, je zamezit problémům z network marketingu, které byly do dneška průvodním jevem. U network-marketingových obchodů, které známe z minulosti jsme museli nejprve zaplatit celkem vysokou částku, abychom se vůbec mohli stát členem a něco vydělali. GO tuto chybu neudělá. GO dodá produkty za velmi levné ceny, které budou stát v popředí a tímto tento obchod učiní výdělečným. Produkty budou mít velmi férové ceny, které si každý bude moci dovolit zaplatit. Bude k dispozici široká paleta produktů a služeb, tyto produkty budou z různých obchodních oblastí, takže zde najde každý něco pro sebe. 

Otázky a odpovědi:
Michayil se ptá: Kdy se rozjedou další kompenzační plány, jako SPINFINITY, GO GLOBAL PROFIT POOL A FOUNDER POOL?
Scott odpovídá: Momentálně běží INFINITY, který je primárním kompenzačním plánem.  Důležitá věc, kterou musíte nejprve pochopit. Když se zaregistruje do jednoho obchodu statisíce lidí  jako u GO a provize jsou vypláceny během prvních 20 dnů, došlo k tomu, že bylo potřeba provést mnoho malých vylepšení a účtovacích procesů v tomto programu tak, aby vše běželo perfektně a mohlo být nastartován další odměňovací plán. Připojili jsme opakující se Fast Start Bonus a SPINFINITY bude startovat v příštích dnech ještě začátkem prosince. První výplata v prosinci byla již provedena a v prosinci se také změní mnoho ve Vašem BO a bude přiřazeno plno nových věcí. Budou připojena nová tlačítka a naše nová webová stránka bude k dispozici již v prosinci. Tato webová stránka je velmi hezká, má mnoho přídavných funkcí a nástrojů v novém BO. To všechno přijde ještě v prosinci, takže v tomto měsíci bude plno aktivit. V lednu pak budou připojeny tyto opravdu fantastické produkty, které změní náš život.

Když chceme zrealizovat věci v této velikosti, je potřeba provést velmi mnoho kalkulací při vyplácení a vše musí precizně fungovat. Jde zde o triliardy kalkulací, které jsou dennodenně na počítači GO prováděny.
Microsoft je celosvětově největší softwarová firma a před krátkou dobou startovali s Windows 8. I Když na této verzi pracují již několik let. Při zavedení Windows 8 se objevilo desetitisíce chyb a to i přes to, že Microsoft tento program před jeho zavedením mnohokrát testoval. Ty chyby se objevily až poté, co miliony lidí začaly tento systém Windows 8 používat. To je vždycky tak. V praxi vypadají věci úplně jinak, když je chceme zrealizovat. Tyto drobnosti se objevily i u nás a museli jsme je odstranit.

Michayil se ptá: Kdy bude přeložena do jiných jazyků nová webová stránka a produkty, speciálně EOW?
Scott odpovídá: EOW budou nejprve přeloženy do španělštiny a ruštiny, protože v těchto zemích máme převážnou většinu členů. V lednu potom zavedeme u GO některé produkty a služby, které není potřeba bezpodmínečně překládat, protože se vysvětlují samy od sebe, to je jiné než softwarové produkty jako jsou EOW.

Hlavní webová stránka GO, na které jsou všechny primární produkty a informace bude brzy přidána ve speciálním formátu, který tady ještě nebyl. Webová stránka bude nejprve v angličtině. GO uzavřela smlouvu s největší překladatelskou firmou, která překládá pro 500 největších amerických firem. První překládací kolo bude trvat trochu déle, protože momentálně necháváme překládat asi deset jazyků.Jakmile bude integrován překládací nástroj, bude velmi rychlé a jednoduché přeložit další produkty a nabídky služeb u GO.

Michayil se ptá: Kdy budeme mít kompletní marketingový plán k dispozici, abychom ho přeložili a použili pro reklamu?
Scott odpovídá: Ještě v prosinci se stane rychle mnoho nových věcí a vše bude zrychleno. Momentálně však berou hodně času programové práce. Brzy budeme mít však k dispozici nové marketingové materiály a nové webové stránky. Popis kompenzačních plánů bude k dispozici ve třech formách.
1. Audio formát s PowerPoint fóliemi
2. Písemné formě s velmi detailním popisem
3. Vizuální ve formě tzv. White Board.
Kompenzační plány budou vysvětleny různými způsoby a v různých jazycích a tyto budete moci použít pro reklamu.

Michayil: Mnoho členů již sní o SPINFINITY a já chci objasnit některá nedorozumění.
Vysvětloval jsem svému týmu, že když se zaregistrují do nějakého byznysu a potom nic nedělají tak také nemohou nic vydělat. Když chci vydělat, musím svůj byznys také vybudovat. To je všeobecná filozofie v tomto obchodě. Moje otázka zní: Jak budeme vypláceni ve SPINFINITY? Budeme vypláceni na základě počtu měsíčních aktivací a registrací? Jak funguje SPINFINITY?
Scott odpovídá: SPINFINITY je kompletně jiný výplatní systém. Naše marketingová firma, se kterou u GO spolupracujeme, spolupracovala v minulosti již se stovkami jiných firem. 
Když ale poprvé uviděli SPINFINITY, řekli jednoduše: „SPINFINITY je něco tak GENIÁLNÍHO!Za naší třicetiletou kariéru v Social network marketingu jsme něco srovnatelného ještě neviděli!“

SPINFINITY je něco speciálního v tomto průmyslu. Abyste mohli být odměněni, musíte mít minimální obrat 10$ za měsíc, to můžete provést i Autoshiptem (obnovení členství). Jedna osoba tak může svoji kvalifikaci mít pro všechny 3 kompenzační plány každý měsíc. Kvalifikace je tedy velmi jednoduchá. V network marketingu nelze celosvětově za nic dávat peníze. Toto je zákonem předepsáno. 10$ obrat za měsíc potřebujete k tomu, abyste se kvalifikovali pro SPINFINITY, INFINITY a GO GLOBAL PROFIT POOL.

Michayil se ptá: Vydělá ve SPINFINITY 100$ člen více než 10$ člen?
Scott odpovídá: Ano, vysvětlím, jak to funguje. 10$ člen nemusí bezpodmínečně udělat zákaznický obrat ve výši 100$ za měsíc, avšak může např. nasponzorovat 4 COPPER členy, což potom také udělá 100$ (4x25=100). Tímto udělal tento 10$ člen celkový obrat ve výši 100$ a dosáhl kvalifikace. Konec konců nehraje žádnou roli, jakým členstvím jste se registrovali či aktivovali, avšak spíše přijde na to jaký obrat v dolarech za produkty udělá. Brzy budeme startovat bioprodukty a když koupíte např. 2 produkty po 25$ , ud2lali jste celkov7 obrat ve v73i 50$. Tedy přijde na celkový obrat za měsíc ať již sponzorováním, nákupem nebo prodejem. Když např. v lednu u Vás někdo koupí EOW za 25$ a ještě nějaké bioprodukty v hodnotě 50$, potom máte 75$ obrat v tomto měsíci na kvalifikaci. Čili nejsou to ani EOW nebo bioprodukty, které Vás kvalifikují, avšak celkový obrat a tento Vás kvalifikuje.
Michayil se ptá: Tedy nehraje žádnou roli s jakým členstvím jsem nastoupil, nýbrž jaký udělám obrat a kolik zákazníků/nových členů najdu? Může být zákazník u GO současně odběratelem / obchodníkem?
Scott odpovídá: Nesmíme zaměňovat 2 věci.  U GO máme jednak tzv. Affiliate program, tzn. Když Ty např. doporučíš mě a já si u GO nic nekoupím, potom za mě nevyděláš žádné provize. Když ale já dál doporučím Julia, který bude velmi aktivní, potom dostaneš provize i za mě a já vydělám také provize. Ty však za mě nedostaneš Matching bonus, pokud nebudu členem, ale budu jen Affiliate u GO. Držíme se všech zákonných předpisů, které platí po celém světě a protože v USA jsou zákonné předpisy o mnoho přísnější než kde jinde na světě a my se těchto držíme, nemělo by v tomto směru dojít k nějakým problémům i ve zbývajících zemích světa.
Michayil se ptá: U GO jsou výplaty každý 3. den. Když např. dostaneme provize, které vidíme pod Earning v BO, potom musíme sami stisknout tlačítko „Commissions Available to Send to eWallet“, abychom tyto provize převedli do svého eWalletu. Bude někdy v budoucnosti tento převod peněz do eWalletu zautomatizován nebo budeme muset převádět pořád sami?
Scott odpovídá: I v budoucnosti to bude tak, že každý si musí své peníze sám převést do eWalletu. Každý se tak jako tak naloguje do svého BO a stisknout jedno tlačítko by neměl být problém. Také tady jsou citlivé zákonné předpisy v networkovém průmyslu, kterých se GO musí držet. Členové musí tato pravidla také dodržovat a zde se jedná o jednoduchý stisk tlačítka, není potřeba vyplňovat nějaký formulář či něco podobného. I když členové budou třeba někdy na dovolené a vrátí se zpět, budou jejich provize v BO kumulovány. Ty provize nebudou z BO v průběhu této doby přesunuty a zůstanou tam stát.

Michayil se ptá: Které produkty budou nejprve v lednu zavedeny?
Scott odpovídá: Musíme nejprve zajistit, aby byly jazyky správně přeloženy. Proto se také může stát, že ty produkty nebudou zavedeny hned na začátku měsíce ledna, budou však zavedeny v lednu 2013. Tyto produkty však oznámíme již v prvních dvou lednových týdnech. Co se týká dodávek a dodacích podmínek celosvětově, musíme ještě přepracovat a přizpůsobit určité formulace. Budeme nabízet také jiné online produkty, ne jen ty inovativní bioprodukty. V lednu 2013 zažijete opravdu správný a dynamický start našeho GO byznysu.  Do té doby by měl také správně fungovat kompletní software, jakož i všechny 3 kompenzační plány a Vy také budete moci již používat ty krásné nové webové stránky. Již teď vyděláváte provize, takže budujte svůj tým i nadále, protože jakmile přijdou produkty, bude výběr tak veliký, že každý pro sebe něco  vhodného najde.

Michayil se ptá: Když nastartuje SPINFINITY, budeme pak vyplaceni všichni zpětně za listopad, protože mnozí uhradili a aktivovali své členství již v listopadu?
Scott odpovídá: Na tom právě pracujeme a přemýšlíme, jak to udělat. Uvědomte si prosím, že primárním odměňovacím plánem je INFINITY a toto je základ, ke kterému přidáváme SPINFINITY A GO GLOBAL BONUS POOL.  My jsme již připojili 4. odměňovací plán a tím je opakující se Fast Start Bonus.

Michayil se ptá: Dostaneme tedy zaplaceno i za ten listopad? Já tady chci mít jasno!
Scott odpovídá: Momentálně k tomu nemohu říci ani ano ani ne, protože nevím, jestli budeme moci SPINFINITY zpětně odměnit.  K tomuto opravdu ještě nemám odpověď. V Každém případě jsme přidali Fast Start Bonus a Vy budete za každý obrat/prodej dodatečně odměněni.
Fast Star Bonus obdržíte každé 3 dny, jakmile bude ve Vašem týmu učiněn obrat/prodej.

Michayil se ptá. Kdy v prosinci bude startovat SPINFINITY?
Scott odpovídá: SPINFINITY bude startovat s příštím výplatním cyklem.

Michayil se ptá: Bude Travel Agency a ShoppingMall startovat také v lednu?
Scott odpovídá: Ne, Travel  Agency a ShoppingMall budou startovat již v prosinci. Všechno co  u GO děláme musí probíhat v etapách. Všechny podložené výplaty jako i vyplácení peněz a propojení s bankami po celém světě musí dopředu perfektně fungovat a to ještě dříve než zavedeme něco nového. Blížíme se našemu cíli, do dnešního dne muselo být provedeno několik triliard kalkulací, máme zde co dočinění s tisíci bankami po celém světě s různými měnami, obchodními procedurami, převody a přepočty. Je to velmi komplexní systém. Brzy uvidíte velmi rychlý pokrok. Upozorněte prosím i Váš tým na to,  že všichni jsme u GO id začátku u byznysu, který bude fungovat v budoucnosti ještě mnoho let. Když se pak po 6 měsících ohlédnete zpět, tak na všechno zapomenete. Je potřeba byste si uvědomili, že jsme teprve 20 dní Live na trhu. I když chceme být o moc lepší než ostatní firmy, musí tento systém být právně nastartován a určité věci si nemůžeme vynutit pod nátlakem.

Michayil se ptá: Otevře  GO také kanceláře a filiálky v jiných zemích nebo dokonce i v Evropě?
Scott odpovídá: Toto je definitivně naplánováno. V průběhu doby zde budeme mít tak neuvěřitelné produkty a bude efektivnější, když budeme mít místní a regionální kanceláře pro dodávky a supportové záležitosti. Budeme o tomto hovořit ještě s těmi velkými Leadry z těch velkých zemí, abychom určili, kam tyto pobočky situovat. Zavedeme také ruský support, který bude umět v ruštině odpovídat.

Michayil se ptá: Které produkty si budou moci koupit členové za svůj členský příspěvek, např. uhrazené členství 10, 25, 50, 75 a 100$ přes Autoshipt za měsíční členství? Co obdržím za zaplacené členství? Budeme mít mnoho produktů v nabídce , jako např. cestovní kancelář, bioprodukty, EOW atd. Který produkt pak dostanu?
Scott odpovídá: To je velmi jednoduché, protože děláte to co chcete udělat a co nejlépe odpovídá Vašemu životnímu stylu nebo finančním možnostem Vaší rodiny Vy rozhodnete sami. GO za Vás nerozhodne nic. Nemusíte vůbec nic kupovat, můžete třeba jen dát doporučení druhým a tím vyděláte. Měli byste doporučovat další lidi, abyste se kvalifikovali, ale konec konců je to Vaše rozhodnutí. Také bodový odměňovací systém je dolarový systém a Vy se můžete rozhodnout pro takový produkt, který chcete.

Michayil se ptá: Tedy když jsem platinový člen, mohu si za těch 100$ koupit jakýkoliv produkt?
Scott to potvrzuje.

Michayil se ptá: Když se někdo zaregistruje u GO zdarma jako Affiliate, nekoupí žádný GO produkt, ale nasponzoruje někoho, kdo se pak kvalifikuje, kvalifikuje se tímto on sám také?
Scott odpovídá: V tomto případě vydělá bezplatný Affiliate provizi, ale žádné Matching bonusy, protože se pro toto nekvalifikoval. Jeden ze zákonných předpisů je, že se mohou přihlásit i lidé, kteří nekoupí žádný produkt. Když se tedy registrují jako bezplatný Affiliate a doporučím jiné lidi, kteří budou aktivní, obdržím sice provize, ale nebudu mít žádný velký úspěch, když doporučím jen jednu jedinou osobu. Avšak jako bezplatný Affiliate mohu vydělat velmi dobré peníze, pokud GO doporučím více členů nebo zákazníků. Zde leží ta síla GO programu. Budeme nabízet jenom produkty a služby, které si skutečně budete chtít koupit, protože tyto pomohou Vaší rodině nebo i Vám a ne že budete muset za nějakým účelem něco kupovat, abyste se kvalifikovali tak jak to dělají jiné network-marketingové firmy.

Michayil se ptá: Scotte, zjistili jsme, že byl v systému nějaký problém a docela dlouho u některých členů trvalo, než byly převedeny peníze z UPP BO do eWalletu. Máme v týmu jednoho člena, který svoji první  obdržel výplatu včas, ale druhá výplata z 10. listopadu mu přišla do eWalletu teprve teď. Stalo se to zřejmě na základě Glitche systému.
Scott odpovídá: Měli jsme  několik málo účtů, kterých se to týkalo. Hovořím tady o hrstce účtů, které ve srovnání ke statisícům jiných , kde všechno fungovalo, byly postiženy. Právě se  snažíme zjistit, proč to u těchto členů tak dlouho trvalo. Je to sice jen malá chybička, ale i přesto chceme vypátrat, proč k ní došlo. Plno obchodních procesů v globálním hospodářském a bankovním systému je tak komplikovaný. Nemohu Vám vůbec jmenovat žádný srovnatelný příklad, který by byl aspoň přibližně tak komplikovaný a komplexní jako globální bankový systém, když se mají peníze v různých zemích zaplatit a vyplatit. Že se potom něco takového může stát se téměř nedá vyloučit. My však chceme všechny tyto záležitosti stále víc a víc vylepšovat.

Michayil se ptá: Mnoho členů udělalo při registraci chybu a potom se znovu několikrát za sebou registrovali. Uvedu jeden příklad: Jedna paní z Ruska neobdržela email s aktivačním linkem a několikrát za sebou se zaregistrovala. Poté co otevřela 4 účty pracovala dále jen s jedním účtem. Mnoho lidí se registrovalo a již nic nedělali, dokonce si ani nezřídili svůj eWallet po aktivaci. Kdy budou tyto zbytečné účty odstraněny a naše Matrix vyčištěná a tito lidé ze systému vymazáni?
Scott odpovídá: Zásadně budou tito lidé stát v systému 6 měsíců. Nechceme nikoho vymazat, kdo se třeba nachází zrovna třeba na cestách nebo z důvodu nemoci nemůže pracovat. Chceme těmto lidem nechat férový čas než je ze systému odstraníme. Když nasponzorujete schopného síťaře nebo promotora, potom určitě také nechcete, aby si tento po krátké době vše rozmyslel a zapsal se u jiného sponzora. Chceme tedy tyto lidi ve spravedlivém časovém rozmezí nechat v systému, ale chceme také zamezit skákání od jednoho sponzora ke druhému.

Systém je tak koncipován, že tito lidé budou po 6 měsících kompletně vymazáni.

Michayil se ptá: Když budou připraveny výplaty, dojde v GO Matrix ke kompresi?
Scott odpovídá: Ano. Pokud chce někdo dříve dát výpověď, musí vystavit ticket na support nebo zaslat mail na GO s řádnou výpovědí. Máme také v systému lidi, kteří svůj účet ještě nezaktivovali, protože se k nim ještě nedostalo, že se u GO pohybuje směrem kupředu, protože je sponzor neinformoval. Pokud však  i tito potom zjistí, že GO už je na startu, potom určitě začnou spolupracovat.

Michayil se ptá: Scotte plno členů chce vědět, jestli budeme mít u GO někdy tu aukci.
Scott odpovídá: Máme u GO velmi mnoho produktů a aukce byl jen jedním z navrhnutých produktů mezi mnoha.  Nikdy se neuvažovalo o aukci jako o primárním produktu. Při dodacích podmínkách je celosvětově velmi velká komplexnost. Je to velmi rozsáhlé téma.
Jeden z důvodů proč byl Zeekrewards zavřen je, že členové u Zeekleru kupovali neustále bidy na aukční stránce, ale tyto takřka nikdy nevsadili. Nelze jen platit peníze a nekupovat produkty, či nevyužívat služby systému. Také služby se musí využívat. Miliardy bidů byly u Zeeklera zakoupeny, ale jen malé procento, méně než 0,02 % využito.Nikdo nepoužíval bidovou stránku, aby s ní vydělal byť jen 1 penny. Ti lidé pouze pumpovali neskutečné množství peněz do systému a to bylo všechno. 

Michayil se ptá: Obdržel jsem hodně emailů k produktům. Jedna osoba chce dokonce koupit
1 tunu prostředku k čištění vody. Jeden člověk z naší skupiny je kapitánem na lodi a má o tento produkt eminentní zájem.
Scott odpovídá: Budeme se v této záležitosti po této konferenci ještě extra radit, pro takové případy otevřeme separátní účty. Pro velkoodběratele máme definován zvláštní proces, abychom zajistili aby byl odměněn každý, který podobnou velkou zakázku zprostředkuje. Tyto záležitosti budeme ošetřovat extra. Když někdo bude mít takovéto dorazy od velkoodběratele a nám tyto předá, potom zašleme protokol se způsobem postupu jednání.

Michayil se ptá: Kdy dostaneme tento produkt k čištění vody?
Scott odpovídá: Tento produkt je naplánován na leden.

Michayil se ptá: Co je s nanoprodukty k ošetřování auta? Dostaneme tyto také v lednu?
Scott odpovídá: Tyto produkty budou postupně přicházet na trh od ledna. Poznáte stále více produktů měsíc co měsíc. Nemůžeme uvést na trh všechny produkty najednou, protože zde jde i o dodací podmínky, které musí být dodrženy. Když např. chcete nějaký produkt obdržet pravidelně, potom zřídíme Autoship (měsíční pravidelná objednávka, která bude provedena automaticky každý měsíc a bude Vám zaslána). Přivedeme na trh produkt, který prodlužuje trvanlivost potravin a ochrání maso před larvami, salmonelami, viry a původci nemocí. Tento produkt není jen levný, ale může být i v domácnostech používán a proto je potřebný a může být dodáván přes Autoship. V Kanadě nedávno vypukla salmonelová infekce, při které 8 lidí zemřelo. Deseti tisíce onemocněli a museli být převezeni do nemocnice. Pokud se někdo jednou nakazí salmonelami, pak má díky tomu problémy po celý život. Kdyby tito lidé již mohli používat náš produkt, potom by 8 lidí nemuselo zemřít a deseti tisíce by nemuselo trpět následky této infekce po celý život.

Michayil se ptá:  Scotte, tato otázka nepatří jen Tobě , ale i Julio Varelovi. Kdy přiletíte do Ruska? Každý Vás tu chce vidět.!
Scott se směje odpovídá: Určitě přijedeme, až nastane čas. Jak jsem již v této konferenci zmínil, abychom zřídili kanceláře a aby přímo na místě vše perfektně probíhalo. Momentálně jsme ještě velice zaměstnáni a musíme ještě plno věcí rozběhat. Už to nebude trvat dlouho a Vy zažijete ještě v prosinci velké pokroky. V lednu o tom ještě jednou budeme hovořit. Myslím si, že dnešním Callem bylo zodpovězeno mnoho otázek.

Michayil se říká: Scotte a Julio, ještě jednou Vám chci srdečně poděkovat! Kdyby mě Julio do tohoto obchodu nepřivedl, potom by na této konferenci nebyl nikdo z nás. Rád bych poděkoval za tuto velkolepou obchodní možnost  také i jménem mého týmu, protože tím změním život mnoha lidí. Bez Julia bych se patrně ke GO nikdy nedostal. Julio děkuji a až Tě zde poprvé uvidím, obejmu Tě za to!
Scott říká: My uděláme to samé s Vámi, protože jsme velmi šťastni, být také částí tohoto týmu. Julio má mnoho zkušeností a ví, co je potřeba udělat.Ví také, kdy se některý program nachází na správné cestě. I my chceme Juliovi na tomto místě poděkovat.


Michayil říká: Jménem celého ruského týmu Ti děkuji Scotte.
Scott děkuje za nadšení v týmu a říká, že se mnoho věcí dostane do pohybu. Toto již brzy uvidíme.
Julio také děkuje a cítí se poctěn, že může spolupracovat s tak velkým leadrem a s nastávajícími leadry, kteří se tohoto Callu zúčastnili. Říká, že už se nemohou dočkat, až tyto lidi osobně pozná a až se život lidí nejen v Rusku, ale celosvětově pozitivně změní.
Děkuji všem a nashledanou.





 



Žádné komentáře:

Okomentovat