čtvrtek 25. dubna 2013

Detoxikace těla, úspěch zdraví


Detox plasters

Detoxikační náplasti Ramissio Detox Plasters vycházejí z dlouholetého bádání vesničanů staré Číny. Tajemství detoxikace spočívá ve výtažcích z kúry dubu, buku a sakury, díky kterým účinně detoxikujete své tělo. Nyní obohacené o výtažek z blahodárné levandule.
Účinky detoxikačních náplastí:
snižují hladinu toxinů a těžkých kovů v lymfatickém a krevním systému
regulují krevní oběh a podporují správnou srdeční činnost
posilují imunitní systém
potlačují stres, únavu a zlepšují kvalitu spánku
Máte velké zdravotní problémy, kterých se nedokážete žádnými dostupnými léky zbavit? Člověk ubližuje někdy sám sobě tím, jakým způsobem žije. Špatná strava, pití, znečištěné ovzduší, léky, stres, nemoci, nevhodná kosmetika, umělé hmoty achemické látky v domácnosti. Toto všechno zaplavuje naše tělo škodlivými toxiny, které nám způsobují onemocnění, únavu či poruchy spánku. Dnes už se umíme těchto škodlivých toxinů naprosto bezbolestně a přirozeně zbavit. Již dlouhá staletí používali čínští vesničané výtažky z dubu, buku a Sakura stromu ve formě mastí, pomoci nichž si léčili různé infekce a podráždění kůže. Vědci v těchto mastech objevili vysoce účinné látky, kterými lze pohodlně vyloučit toxiny z těla přes kůži. A tak byla vyvinuta jednoduchá forma pro detoxikaci organismu. Detoxikační náplasti pracují nejlépe, pokud jsme v klidu. Nejvhodnější je nalepit je na chodidlo před spaním a nechat působit během spánku. Dva důvody, proč lepit náplasti právě na nohy:
Chodidlo je nejlepší místo pro detoxikaci těla. V orientální medicíně byly nohy považovány za druhé srdce.

Nohy jsou "holografickou" reflexní oblastí těla, která obsahuje informace o všech částech lidského organismu. Každý bod na chodidle je spojen s určitým orgánem v těle.
Imunitní systém člověka odpovídá za očistu těla, zbavuje vás spousty toxinů, ale neumí se s nimi zcela vypořádat. Zbavit se dokonale toxinů dokáže detoxikační náplast.

Proč potřebujeme očistit tělo od toxinů?
Toxiny, střádající se v našem těle, vyvíjejí tlak na životně důležité orgány. Ubírají nám energii a pozornost. Cítíme se unavení a nemocní. Přispívají k celulitidě, přibývání na váze a špatnému spánku. Podporují vypadávání vlasů, způsobují nemoci a spoustu neduhů. Lymfatický systém hraje v těle důležitou roli, reguluje imunitní systém a zbavuje nás toxinů. Jestliže je lymfatická soustava zablokována, lymfatické tekutiny se hromadí a celý systém je zaplaven škodlivými látkami. Smyslem této asijské technologie je to, že extrakt obsažený v detoxikačních náplastech pomáhá obnovit lymfatický systém. Odstraňuje metabolický odpad a toxiny z těla, vyživuje buňky a zlepšuje celkově látkovou přeměnu organismu.Vlastním záměrem je pomoci snížit nadbytečné množství tělesných tekutin, poskytnout uklidňující účinek nervovému systému a zvýšit tělesnou energii. Opakované používání Ramissio Detox Plasters může zlepšit vzhled pokožky, omladit kolagenní vlákna a zpomalit proces stárnutí. Způsob aplikace náplastí můžeme aplikovat nejen na chodidla, ale podle potřeby také přímo na postižená místa – krk, ramena, lokty, záda nebo kolena, a pro posílení účinku aplikujeme rovněž na příslušnou reflexní zónu na chodidle.

V případě Vašeho zájmu o tento výrobek mi napište na e-mil :
NadKost@seznam.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat