sobota 1. prosince 2012

Když si nevíte rady s počítačem

Je tu vzdálený přístup a podpora přes Internet.

Máte problémy s počítačem ?
Nevíte si rady ?
Nebo naopak ho ovládáte bravurně a chcete někomu na dálku pomoci ?

TeamViewer umožňuje připojení k jakémukoli počítači nebo serveru na světě v několika sekundách. Umožňuje vzdálené ovládání počítače vašeho partnera způsobem, který není odlišný od fyzické přítomnosti přímo u počítače. Přesvědčte se sami, proč více než 100 milionu uživatelů věří programu TeamViewer!

Jak to funguje ?

Pomocí pořítačového programu / aplikace, který si nainstalujete do svého počítače, budete propojeni se svým kamarádem, který zároveň s Vámi bude pracovat a radit Vám, jako by seděl vedle Vás.

Zde je řešení.

http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx

Co to MLM je a jaké možnosti nám to dává.


V této sekci Vás chci seznámit s prací v MLM.
Co to MLM je a jaké možnosti nám to dává.


I já jsem ze začátku nevěděla, do čeho jdu a jen jsem kolem sebe slyšela katastrofické scénáře typu : letadlo, pyramida a nic neuvidíš ani nevyděláš. Vše je podvod, jen z tebe chtějí dostat peníze. No, popravdě řečeno, někteří měli dokonce i pravdu. Vzpomeňme si, když to u nás před 15 lety vypuklo. Spousta lidí do toho hned šla s vidinou snadného výdělku. Tyto společnosti slibovaly za krátkou dobu hodně peněz. A jak to dopadlo? Lidé investovali, ale ve skutečnosti sponzorovali lidi, kteří se zaregistrovali před nimi a z těchto jejich peněz byly vypláceny provize. Pochopitelně jednou musel vyschnout zdroj. Ti na konci řady nedostali nic a přišli o své investované peníze. Jediný, kdo na tom vyděl byl ten, který to celé vymyslel a byl číslo 1. A potom těch pár vyvolených, kteří byli v horní řadě pod ním.

Dnes je již jiná situace. Těchto MLM společností jsou stovky po celém světě a my si můžeme vybrat, pro kterou se rozhodneme na základě informací od lidí, kteří s ní mají zkušenosti a díky různým presentacím a ukázkám ve videu.

DÍKY ZA INTERNET.

MLM prostě vládne světem a v dnešní době vlastně jiný druh obchodu již není.

Pokud dáváte přednost jistotě, tak běžte pracovat do fabriky.

Ale nevím, zda je to v dnešní době taková jistota, jak se předpokládá.

Kolik podniků již zkrachovalo, nebo bylo vytunelováno?
Kolik lidí díky tomu přišlo o práci?
Kolik lídí nedostalo půl roku zaplaceno za dobře odvedenou práci?
Kolik lidí je bez práce díky svému věku?
Kolik lidí skončilo na ÚP?
Kolik lidí se díky tomu dostalo do tíživé situace?
Kolik lidí se bojí, co s nimi bude, až zestárnou?
Dostanete důchod, nebo nic?
Pomohl vám tento stát?


Kde máte tu svoji jistotu?

Položte si jednoduchou otázku.
Co vlastně chci?
A co pro to dělám právě teď a tady?


Proč mám sponzorovat ty nahoře? A chci to?

Není načase s tím začít něco dělat?

Co je to MLM a proč se ho nebát?
Humorně ztvárněno a vysvětleno, co je to MLM je ve videu :
http://www.youtube.com/watch?v=t3bcLNEd5bQ&feature=youtu.be




Nový den

Dneska je konečně zase sobota. Můžu se věnovat svým zálibám. Mým největším koníčkem je pletení z papíru.
Potřebujeme k tomu staré noviny, karton, lepidlo na papír, špejli, mořidlo - nejlépe lihové, barvu na textil nebo potravinářské barvy a dále lak na dřevo, lodní lak nebo lazuru.
Začínáme nařezáním novin na čtvrtiny podél stránky. Po vytvoření pruhů začínáme motat ruličky na špejli.
Ty poté nabarvíme výše uvedenými barvami a necháme vyschnout.


Dále zakládáme osnovu do kartonového dna. Dno lze i vyplést - tedy udělat i bez kartonu. To je pracnější, ale vypadá lépe.
Po založení osnovy už jen pleteme. Vzorů je několik - kroucené pletení, oplétání 2 nebo 3 ruličkami...


Po upletení košíku už stačí jen nalakovat a nechat zaschnout. Hotový výrobek pak vypadá takto. Pokud je v hnědé barvě, je k nerozeznání od proutěného výrobku.


Stránky mé dcery na pletení z papíru i s ukázkami prací na :
http://www.kosikyzpapiru.estranky.cz/

pátek 30. listopadu 2012

Dnešní odpoledne...

Jsem celé strávila u počítače, někdo potřeboval mou pomoc. Jsem už sice hodně unavená, ale musím říct, že mě to baví. Ještě by bylo dobře, kdyby se dostavil výsledný efekt a budu maximálně spokojená.

Malá úvaha k situaci v naší zemi

Říká se, že kde se nají 2, nají se i 3. Aby to bylo aktuální, v dnešní době, kdy spousta rodin žije z životního minima a mnohdy i méně, dalo by se to říct spíše takto: Kde se nají 2, tam se 3 skoro nenají. Je to smutné, ale je to, bohužel, pravda. Hlavně, že na nás ze všech stran křičí reklamy na půjčky a banky se předhánějí. Měli by to zakázat a tvrdě trestat.

A ještě recept

Pro nás nemohou být vánoce bez vanilkových rohlíčků. Tady je recept

Potřebné přísady

Suroviny: 340g hery (másla), 100g cukru moučka, 420g hladké mouky, 160g mletých vlašských ořechů, špetka soli

Příprava
Všechny suroviny si na vále zpracujeme v pevné těsto, které necháme nejlépe přes noc v chladu. Pak tvarujeme rohlíčky a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 C. Ještě teplé obalujeme ve směsi moučkového cukru s vanilkou

Vzpomínka - tip na výlet

Venku sněží, nastává čas adventu a děti se pomalu těší na vánoce. Nám maminkám začíná ten pravý kolotoč... co komu koupit, co honem ještě vydrhnout a uklidit, co upéct a jak se ze všeho toho shonu nezbláznit. Ale ten pohled na rozzářená očička těch prcků u stromečku za to všechno stojí. Je to ta nejkrásnější odměna.

To mě přivedlo ke vzpomínce na babí léto a na nádherný výkend, který jsem strávila společně se svou prostřední dcerou a vnoučkem. Tři nádherné dny na boudě Štumpovka a Dvoračky  v Krkonoších.
Pozval nás můj syn Jan, který tam pracuje již 3 roky jako kuchař.

Než se dostanete z Rokytnice nahoru na Štumpovku, musíte vyšlapat obrovský kopec, dlouhý 5 Km, ale když to zvládnete, stojí to za to. Celé okolí máte jako na dlani.
Pohled z Dvoraček do údolí

Při cestě nahoru projdete úsekem, kde se točil český film pro děti s názvem Lyžníci /nevím, zda je to správně/ a také kolem ohrady, kde se pasou ovečky.

Chata Štumpovka je nově postavená, celá dřevěná a poořád ještě voní dřevem. Vedle ní stojí stále původní stará chata Dvoračky, ve které se můžete také ubytovat, ale bydlí tam také personál.
Štumpovka


Jídlo je vynikající a recenze na internetu jsou kladné. 

Pokud si chcete vyrazit na výlet, musíte opět vyšlápnout ohromný kopec až na hřebeny, odkud se můžete vydat buď k pramenu Labe, nebo k chatě Vrbatovka, k vodopádům atd.

Cesta nahoru.
Na hřebenech - odpočinek.

U pramenu Labe.

Labská bouda

Cestou z Labské boudy k vodopádům.

 Panorama Krkonoš

Vodopády.

 Malé osvěžení

Cesta z Vrbatovy boudy zpět na Dvoračky.

My jsme měli štěstí, že toho dne, kdy jsme se vydali na výlet, bylo nádherně, slunečno a tak jsme si to užili jaksepatří.


Krásný večer.

Venku sněží, nastává čas adventu a děti se pomalu těší na vánoce. Nám maminkám začíná ten pravý kolotoč... co komu koupit, co honem ještě vydrhnout a uklidit, co upéct a jak se ze všeho toho shonu nezbláznit. Ale ten pohled na rozzářená očička těch prcků u stromečku za to všechno stojí. Je to ta nejkrásnější odměna.

Nový začátek

Začínám novou etapu svého života. Moc si přeji, aby se všechno dělo tak jak já chci.

Vím, že těchto blogů je mnoho a tak jsem se i já rozhodla si jeden zřídit.

Chtěla jsem mít vše potřebné a všechny důležité informace pěkně pohromadě a podělit se o ně i s Vámi. Již mě nebavilo posílat lidem různé přílohy a komentáře. Od teď jen pošlu adresu a ať si každý najde sám to, co potřebuje, nebo to, co ho bude zajímat.

I já toho mám mnoho za sebou. Spoustu nezdarů, pádů a proher. Celý svůj život, už od dětství, bojuji s nepřízní osudu. Sama, bez práce, bez peněz s třemi malými dětmi. Ale nikdy jsem to ani na okamžik nevzdala. Pořád si říkám. že můj čas ještě nepřišel a stále se těším na dobu, kdy se mi splní můj sen, být nezávislá a sylná.

Občas se vzbouřím a mám chuť toho všeho nechat. To když si nevím rady, mám pocit, že nedělám žádné pokroky nebo že nedostávám informace o které žádám a začnu sama o sobě pochybovat. Začnu pochybovat o tom, co umím. Jenže v zápětí se něco stane, něco, co mě vrátí zpět. Setkání s člověkem, informace, znamení atd. Nakonec vždy dostanu to, o co jsem žádala. Jen ne takovou formou, jakou jsem čekala a kdy jsem to čekala.

Na těchto stránkách se budu věnovat všemu, co mě, ale i ostatní lidi kolem mě, zajímá a budu se snažit se s Vámi o to podělit. Mé postřehy, zkušenosti, úspěchy i nezdary. Vše, co jsem zjistila během svého 53 let dlouhého života o tomto světě.