sobota 8. prosince 2012

Vánoční dekorace z papíru.

VÁNOČNÍ  PLETENÍ






http://www.kosikyzpapiru.estranky.cz/fotoalbum/vanocni-pleteni/

Perníkové svícny










Zamyšlení. Kniha Tajemství / Secret, pravda či lež ?

Jak jsem slíbila, dnes budu psát o knize 
"Tajemství / Secret".

Stále narážím na jednu věc a to na knihu a film Tajemství. Vždy, když se mě, nebo někomu jinému něco nedaří, slyším větu :
"Přečti si knihu Tajemství, podívej se na film Tajemství. Vše je jen o tom, správně si přát, pozitivně myslet a všechna přání se vyplní". 


Stále někde čtu, že stačí si něco upřímně, z celého srdce přát a ono se to splní. Dokonce jsou na toto téma napsány knihy a natočeny filmy s přesným popisem, jak si správně přát. No nevím jak vám, ale mě to celé připadá opět jako podvod na lidi a jak tímto způsobem, prodejem knih, vydělat peníze.

Zkoušela jsem to a stále to zkouším celý svůj život a nic.
Že bych si špatně přála ? Vždyť Bůh vyslyší každého.
A jaká je definice způsobu - dobře či špatně ?
Tito lidé vám to milerádi vysvětlí, pokud se vám vaše přání nesplní. 
Mají po ruce hned několik důvodů a příčin, protože vědí, že vám lžou.

Abych pravdu řekla, začínám být na takové řeči a rady alergická a vždy mě rozčílí, jak jsou lidé důvěřiví, pokud jim předložíte nějakou snadnou cestu, jak si splnit své sny a přání jen pouhou myšlenkou, bez vlastních sil, snažení a pomoci.

Myslím si o tom své.
Je to opět honba za něčím, co není možné a tahání peněz z kapes lidí, kteří si tuto knihu koupí v pevné víře, že je naučí, jak si správně přát, aby se jim jejich přání splnila. Protože toto kniha opravdu slibuje. Vše je k mání, stačí si správně přát a myšlenka se zhmotní.

Jak jednoduché.
Jen mi nejde do hlavy, proč umírá tolik lidí na hlad, žízeň nebo nemoce.
Určitě si tito lidé a spousta hladových dětí po celém světě každý den, když vstávají, nebo uléhají, přejí, aby měli co jíst, nebo co pít, aby jejich děti byli zdravé atd. Velice nesobecká a jednoduchá přání.
Tak proč se neplní ? Proč tito lidé a děti umírají na různé choroby, na hlad a žízeň? Proč již nemáme lék na rakovinu nebo Aids.


Že by si špatně přáli?

To si nemyslím. Takže čím to je ?

Přemýšlela jsem, proč tomu tak je.
Proč se většinou splní pouze nepodstatná přání, ale ta velká ne.  

Je to tím, že to takto na světě nefunguje.
Nemůžete porušit, obejít nebo překroutit zákony Universa.

V následujících bodech vám popíši, proč ? 

1. Tím hlavním a nejdůležitějším, co má vliv na to, zda se vám splní přání či ne, je karma/osud. Ostatní body již nejsou tak důležité.
Pokud jste si naplánovali život, který prožijete jako chudí, pak zákonitě nemůžete být bohatí, nebo vyhrát ve sportce.
Nemůžete být zdraví, pokud jste si naplánovali nemoc.
Nemůžete se dožít 100 let, pokud jste si naplánovali, že ve 30ti letech zahynete atd.
A my vlastně nevíme, co jsme si pro sebe přichystali. Takže se to buď splní, nebo ne. A vůbec nezáleží na tom, jak jsme si to přáli. Jestli správně, nebo nesprávně.

2. Plní se jen malá, drobná a nepodstatná přání, která nemají vliv na osud. Pokud se splní velké přání, je to tím, že bylo splněno v souladu s osudem/karmou a mělo se tak stát.

3. Záleží také na druhu a formě přání. Na tom, co si přejeme a pro koho. Pokud si budete přát něco nesobeckého, z čeho nebudete mít osobní prospěch, máte naději, že se vám přání splní.

4. Jak je to přání důležité. Záleží na tom, zda to, co si přejete je důležité a z jakého hlediska je to důležité. Možná si myslíte, že je pro vás něco důležité, ale za hodinu to již není pravda. Již o to nestojíte a ono se vám to splní.

5. V životě každého člověka jsou pevné body / osud, které nelze nijal obejít ani změnit. To, co je dopředu naplánováno, dáno,  se musí stát. Můžeme pouze ovlivnit dobu nebo způsob, ale osudu se nelze vyhnout ani ho změnit. Mám na mysli ty podstatné a důležité body / pevné body.

6. Bůh nás slyší a snaží se nám na naše prosby a přání odpovědět prostřednictvím snů a vizí, ve kterých nám ukazuje, co je a co není možné, náš osud, jaký máme úkol, nebo jak se s danou situací vypořádat. Díky tomu, co víme, se nám potom může splnit i některé přání.

7. V současnosti není možné zhmotnit myšlenku tak, jak je to presentováno v knize tajemství, a to z jednoho prostého důvodu. Nejsme na to připraveni jak tělesně, duchovně, tak duševně.
Naše vibrace, vibrace našeho těla jsou nízké a my se pohybujeme ve 3D, kde toto není možné.
Zhmotnění myšlenky lze uskutečnit ve 4D / 4 rozměrný svět a výše.
To znamená, že i naše tělo bude úplně jiné a my již nebudeme lpět na materiálnu, jako dosud.

Přemýšleli jste někdy nad tím, co by jste si přáli, kdyby jste měli zvolit pouze jedno přání, které se vám splní ?
A to jsou pak ta velká, nesobecká a osudová přání, která se musí splnit vzhledem k tomu, že je předurčeno a dáno, že budou vyslovena.

Takže když to shrnu, není žádná jistota, že se vám vaše přání splní, i když si budete správně přát. Proto se tomu říká přání.

Pořádně si rozmyslete, co chcete, než vyslovíte své přání.

Představte si, co by se stalo, kdyby to fungovalo ? To by byl mazec. Každý by si navymýšlel a přál i to, co vůbec nepotřebuje. A co potom s těmi věcmi, když si to rozmyslíme, nebo se nám již nebudou hodit ? Chápete vůbec, jak by to bylo jednoduché a zároveň hrozivé ?
Proč bychom se měli vůbec o něco sami snažit, když si to můžeme přát a mít to hned, bez čekání, bez práce, bez vlastního úsilí.  Podle teorie Tajemství Universum nerozlišuje dobré a špatné přání. Universum je jedna velká sámoška. Jeden si přeje mír, druhý válku. No páni, jak to, že ještě žijeme ? 

Tito lidé Vám záměrně neřekli to podstatné, že ano, první je myšlenka, vize, představa něčeho, co potom my lidé vlastními silami a prací přetvoříme a převedeme na formu.

Proč myslíte, že Vám o tom neřekli ? Takto se knika lépe prodává.
Takto se lépe prodávají sny.
Čím více prodají snů, tím větší mají zisk.
Ano, potom to funguje a jediný, kdo na Tajemství vydělá, je spisovatel.

V souvislosti s tímto jsem narazila na jedny webové stránky, kde také někdo psal o tom, že kniha Tajemství je podvod. Začetla jsem se do nich v domění, že se dozvím nějaké užitečné myšlenky a zhrozila se. Zde to bylo podáno tak, že je to dílo ďábla. Byly zde podrobně popsány všechny druhy svodu ze strany ďábla i to, kdo a jak mu slouží.

Tak jsem se třeba dozvěděla, že léčitelé, kartářky, vizionáři, osvícení lidé atd. jsou vlastně služebníky ďábla a někteří o tom dokonce nevědí, protože ďábel je chytrý a některé jen využívá pro své záměry. No síla. A co Ježíš ? Vždyť i ten léčil. Jo vlastně to bylo jinak. Ten neléčil, ale činil zázraky z vůle boží.

Už vím, proč nejsem žádného vyznání.
Už vím, že ze mě nikdy nebude fanatik a sektář, který uvěří každé líbivé lži a hlouposti, která mu předkládá to, co chce slyšet a vidět. Možnost jednoduššího a lehčího života bez odpovědnosti za své činy a volby, jak obejít zákony Universa.

Já vím, že vím. Vím, že to nejde. A je mi líto lidí, kteří si na to musí přijít sami, až po krutých zkouškách a nezdarech. Protože jinak to tito lidé nepochopí a můžete jim to vysvětlovat, jak chcete.

Stále se budou držet té své berličky, naděje, že to bude fungovat, místo toho, aby se svým životem něco udělali.  


Vědění a moudrost

Toto povídání a níže napsané řádky jsem našla na jednom webu a protože se s tímto plně ztotožňuji, použiji to zde. Ne vše musí být hlouposti a bláboly. Občas se najde i moudrá myšlenka.

K pravdě náleží i schopnost rozlišovat správně vědění od moudrosti.

Vědění je ve všech odvětvích lidské činnosti závislé od zralosti, dále na vnímací schopnosti a na inteligenci rozumu a paměti bez ohledu na to, jak a čím jsme své vědomosti obohacovali, zda čtením nebo jinými zkušenostmi.

Mezi věděním a moudrostí je ohromný rozdíl a mnohem snáze se získává vědění než moudrost.

Zdroj moudrosti je v Bohu, tedy v principu příčiny (v akáše), ve všech úrovních hmotného, astrálního a mentálního světa. Nelze je oddělit, zkoumat a chápat jednotlivě.

Moudrost nezávisí ani na rozumu, ani na paměti, nýbrž na zralosti, čistotě a dokonalosti každého jednotlivce.

Moudrost můžeme považovat také za vývojový stupeň vlastního Já. Dospíváme tudíž k poznání nejen rozumem, nýbrž převážně intuicí nebo inspirací.

Vědění a moudrost musí držet stejný krok.

Mág bude proto vždy dbát na to, aby spěl kupředu jak ve vědění, tak i v moudrosti, neboť ve vývoji nesmí ani jedno ani druhé pokulhávat, protože jen tehdy je zasvěcenci daná možnost pochopit veškeré zákony mikro- a makrokosmu.

pátek 7. prosince 2012

Jak ušetřit na poplatcích v bance.

ZUNO BANKA


Nabídka pro ty, co chtějí mít takto vydělané peníze oddělené od soukromých, a přitom neplatit poplatky v bance.

Nabízím vám možnost, jak si oddělit soukromé peníze od takto vydělaných, nebo opět způsob, jak ušetřit na poplatcích v bance.
Mě tato úspora na poplatcích udělá přes 3.000,- Kč ročně.

V ZUNO bance nejsou poplatky ani za vedení účtu, ani za jednotlivé transakce.


Poplatky za převod peněz z jedné banky do druhé a
např. na  Slovensko = 0

Jediné poplatky jsou za výběry z bankomatu.

 Pokud budete mít zájem, pošlu vám zvací dopis, na jehož základě si přes internet vyřídíte účet, a kurýr vám donese smlouvu k podpisu až domů. To však není všechno. Pokud si po podpisu této smlouvy zažádáte o vystavení platební karty, (která je také bez poplatků), a uděláte přes ní do měsíce první nákup, dostanete další měsíc na účet 300 Kč vy i já.

V případě vašeho zájmu stačí, když mi třeba tady přes tento web napíšete, a já vám ostatní zařídím.
Nebo pište na e-mail : NadKost@seznam.cz

Jenom bych chtěla upozornit, že musíte udat mailovou adresu, na kterou budete chtít mít účet vystavený. Kdybych vám to poslala na jinou mailovou adresu, než vy by jste si tam pak zadali, 300Kč pro každého by pozbylo platnost.

Nejen krásné ale i sladké kouzlo Vánoc

Ukázky, co vše se dá vykouzlit z perníkového těsta a bílkové polevy.

Nechte se inspirovat a zkuste  vytvořit třeba malý betlém, nebo ozdoby na stromeček.

Nejenže to bude krásná dekorace, ale ještě Vám provoní celý byt kořením a po Vánocích si na ní můžete pochutnat.






















STŘÍBRO A OPÁL. Tip na dárek k vánocům.


Nádherné šperky ze stříbra či zlata v kombinaci s opálem. Pěkný dárek k vánocům, kterým nikdy nic nezkazíte.







http://www.veneo.cz/sperky-s-opaly/opalove-soupravy/

Před a po sametové revoluci. Jak se žije rozvedené matce s třemi dětmi.

Něco málo o mě, aneb jak to všechno začalo.


Je mi 53 let a vlastně celý svůj život jen hledám zaměstnání.
Jak říkala jedna moje známá : já nehledám práci, té mám doma dost.

Poprvé jsem s tím začala po dokončení střední průmyslové školy.
Začala jsem pracovat ve výzkumném ústavu jako kreslička strojních výkresů. Bylo to velmi hezké období, kdy jsem poznala spoustu přátel i svého manžela. Jediné, co v té době nebylo až tak dobré, byl plat 1.700,- Kč.

Pak následovalo zamilování, chození, svatba, narození tří dětí, mateřská a šťastný / nešťastný konec, rozvod.

A v té době to vše začalo.
Byla sametová revoluce a vše bylo na ruby. Spousta pracovních míst a pozic se rušila a tak i já, jako mnoho jiných, jsem přišla o své zaměstnání a tím pádem i o pravidelný příjem. V té době mi končila mateřská dovolená a já se měla vrátit zpět do práce. Mimochodem mateřská nic moc. Měsíčně 2.600,- Kč a k tomu výživné na 3 děti ve výši 1.200,- Kč, celkem tedy 3.800,- Kč pro jednoho dospělého a 3 děti. Nevěděla jsem, co zaplatit dřív. Zda nájem, nebo inkaso, nebo boty dětem atd.  Prostě BOMBA.
Co teď?
Začala jsem hledat zaměstnání. Nejdříve takové, kde bych uplatnila své zkušenosti a dovednosti. Nic. Pak následovalo dlouho nic. Nakonec jsem slevila ze svých požadavků a byla jsem ochotna dělat cokoliv. Zase nic.I na obyčejnou uklízečku se vypisovalo výběrové řízení. Moc jsem tomu nerozuměla. Podle čeho se dělalo výběrové řízení? Podle toho, jak umím zametat, nebo vytírat?
A do finále mě dorazilo, že mě nikdo nezaměstná, protože mám malé děti.

A tak jsem skončila na úřadu práce.
Každý měsíc jsem se hlásila k raportu, abych se dozvěděla, že pro mě žádnou práci nemají a za to jsem dostala od Městského úřadu almužnu / podporu, abychom s dětmi neskončili na ulici. Bylo to v té době docela kruté pro samotnou, rozvedenou ženskou s třemi malými dětmi. Když jsem vše poplatila, tak nám na den zůstalo přesně 60,- Kč na jídlo a na vše ostatní. Ale pořád jsem to nevzdávala. Snad bude líp, až děti povyrostou.

Mezi tím jsem prošla rekvalifikačními kursy od úřadu práce,
kde mě učili např. jak být asertivní, v pohodě, jak napsat životopis, jak si věřit a zvládnout přijímací pohovor atd. Docela príma, ale na nic, když vás po ukončení kursu nikdo nezaměstná. A kolik to celé stálo? Ani se neptejte. Stejně o nic nešlo, vždyť to bylo placeno z fondů Evropské Unie. A nejvíc si vydělaly zase jenom různé agentury.

No, děti už vyrostly,
já měla za sebou pět rekvalifikačních kursů, dokonce jsem si pořídila počítač, když jsem už měla ten certifikát a udělala jsem si i řidičák, protože ho všude chtěli a tak jsem si říkala, že snad konečně najdu nějakou práci, když jsem tak důkladně vyškolená.
Omyl. Nikdo mě nezaměstnal. A víte proč? Protože jsem byla pro ně už stará.

V těch různých obdobích jsem samozřejmě občas nějakou práci dostala, ale bylo to jen vždy buď na dobu určitou, nebo záskok, nebo práce na černo. Takže jsem pracovala jako: kreslička strojních výkresů, sekretářka, prodavačka, kuchařka, OSVČ, pokladní, pojišťovák, finanční poradce atd.

Pořád jsem přemýšlela, co dělám špatně, že nemohu najít práci a už jsem na to přišla.
1. Bydlím ve špatném kraji a městě, kde je vysoká nezaměstnanost.
2. Chybí mi známosti typu ty pomůžeš mě, já pomůžu tobě.
3. Nemám peníze na investování.
4. Jsem důvěřivá a nikomu neodmítnu pomoc.
5. Narodila jsem se do chudé rodiny bez konexí.
6. Nechci si najít nového muže jenom proto, abych nebyla sama a měl mě kdo živit.

Nyní, ve svých 53 letech jsem to vzdala.
Nemá cenu spoléhat se na tento stát, že vám pomůže, když nebudete vědět kudy kam. Hystorie se stále opakuje. Bohatý bohatnou a chudý chudnou. A zaměstnavatelé stojí jen o mladé, krásné a svobodné zaměstnance, nebo o příbuzného kamaráda, který zase udělá naoplátku něco pro vás. Nic není zadarmo.

 Jak říká staré přísloví : prachy dělají prachy, aneb : čert s... vždy na velkou hromadu.

A můj nejoblíbenější slogan zní :
Štěstí je krásná věc, ale prachy si za něj nekoupíš.

Bohužel je taková doba, že to platí dvojnásob. Dnes se platí za vše a pokud nemáte peníze, tak máte smůlu a nikdo vám nepomůže.

K čemu vám bude zdraví, když umrznete pod mostem, protože nemáte na nájem?  

Do důchodu mám ještě daleko a nejsem si jistá, jestli vůbec nějaký důchod dostanu, až nastane ta radostná událost.
Možná se i dočkám toho, že aby se nemusely důchody vyplácet, protože na ně nebude, tak se odchod do důchodu prodlouží do 75 let. To už pak bude jedno, jestli mi ho dají, nebo ne. Stejně si ho dlouho neužiju.
A o to tu jde.


Začala jsem tedy hledat nové možnosti, jak vydělat peníze na běžný provoz rodiny a domácnosti a jak si zajistit stálý příjem peněz i do budoucna, abych se již nikdy nedostala do té samé situace jako před léty. A abych si konečně mohla občas udělat radost a něco si koupit. A ne pořád sledovat slevy a nakupovat v sekáči obnošený šaty, kus za 5,- Kč.

Strávila jsem spoustu hodin u počítače hledáním, čtením a tříděním informací. Párkrát jsem nalítla na podvod. To, když po mě chtěli zaslat peníze dopředu na zaslání seznamu domácích prací a nakonec jsem dostala doporučení zase já žádat o peníze atd.
Nebo jsem zjistila, žen to není pro mě to pravé ořechové. Další pro mě cenná zkušenost, co nemám ani zkoušet a čeho se mám vyvarovat. A protože nemám žádné volné finanční prostředky, snažila jsem se najít takovou možnost, kde mohu začít od 0, bez financí.

V současnosti je můj pracovní nástroj  počítač a můj mozek.
Jedna známá mi řekla, ať si ještě koupím skleněnou kouli. Černou kočku totiž už mám.

A jak jsem se dostala až sem?

Jsem vcelku normální ženská. Nebo spíš byla, dokud se mi nezačaly zdát sny, při kterých jsem se vzbudila celá zpocená.

Začalo to v mých 17ti letech. Zprvu jsem tomu nevěnovala pozornost. Postupem času jsem si začala všímat, že některé věci ze snů se později splnili. Ze začátku jsem tomu moc nerozuměla, protože sny byly zmatené, jakoby šifrované s použitím děje a symbolů. Vždy jsem se všeho účastnila, jakoby se to dělo mě. Budila jsem se s hrůzou, co se mě, nebo mé rodině stane. Až postupem času jsem se naučila rozeznávat, co se týká mě, a co úplně cizích lidí, které vůbec neznám.

Prošla jsem si obdobím, kdy jsem nevěděla kudy kam. Byla jsem v těžké životní situaci a potřebovala jsem vědět, zda to dopadne dobře. Navštívila jsem kartářku, ale ta mi toho moc neřekla. Spíš obecné věci, které se dali aplikovat obecně na každého. Měla jsem jen ty své sny, ale neuměla jsem zařídit, aby se mi zdál sen o tom, co potřebuji vědět. Někdy se to povedlo, někdy ne.

To mě přivedlo k vykládání karet. S vykládáním budoucnosti jsem začala ve 35ti letech a to s mariášovými kartami. Pak jsem si koupila TAROTY a po nich ještě věštecké karty. Ke kartám přibyla numerologie. Chtěla jsem vědět, zda jde zjistit, co nás čeká i z data narození. A po numerologii zase automaticky přišlo REIKI - léčivá energie. A s tím vším dohromady zájem o tajemno, inkarnaci, minulé životy, auru atd.

V žádném případě nepoužívám techniky z bílé a černé magie. Těmto tématům se vyhýbám. Někdy dobře míněná pomoc se může obrátit proti nám. Nečaruji, jen pracuji s intuicí a energií, kterou máme všichni vrozenou. Jen ji neumíme používat, nebo jsme vůči ní málo vnímaví.

--------------------------------------------------

V současnosti se snažím nalézt odpovědi na své nekonečné otázky. Vždy, když na nějakou naleznu odpověď, vynoří se nová, která je s tou původní spojena. Takže je to nekonečná cesta hledání odpovědí.
O těchto svých závěrech a nalezených odpovědí na dané otázky k daným tématům, tak, jak je chápu já, budu postupně psát v tomto blogu.

Nejvíc mě rozčiluje, že úvahy a moudra, která zde, na internetu, většinou lidé píší, někde opsali, aniž by o těchto výrocích dopředu a pořádně přemýšleli a už vůbec prožili. Někdo zplodí blábol, který vypadá dobře a dobře se čte, protože říká to, co chceme slyšet a my to hned opakujeme po něm.
Proč to ten člověk udělá ? Důvodů je spousta. Věří tomu, chce být zajímavý, chce být uznávaný, chce být bohatý atd.

A my to potom po něm papouškujeme,
protože přeci, když o tom píše každý, pořád dokola,
stejně o stejné věci, tak to musí být pravda, ne ?

----------------------------------------

V dnešní době se esoterika stala novodobým kultem a novodobým náboženstvím, se vším všudy, co k tomu patří. Mám na mysli hlásání lásky k lidem, zemi, bohu. To, jak se pozvedneme do jiné dimenze atd. Co je a co není správné ? Co je a co není dobré ? Jak to vědí ? Stali se na chvíli bohy ?

Ten, kdo opravdu ví a miluje, došel osvícení, nemá potřebu o tom mluvit a vykřičet to do celého světa. Ví, že je to marné. Že je to pouze a jenom vnitřní záležitost každého z nás. Že každý je na této cestě sám, tedy jeho duše. Kdo se chce změnit, změní se. Učiní tak tiše a s pokorou. Sám v sobě hledá sílu, pravdu a odpovědi. A my ostatní, kteří víme, mu občas, pokud nás takový člověk požádá o radu či pomoc, ukážeme rozcestí a sledujeme, kterou cestou se dá. Nesoudíme, chápeme a akceptujeme jeho rozhodnutí, i když s ním nemusíme souhlasit. Je to jeho cesta a on si ji vybral dobrovolně. Co je dobré pro mě, nemusí bý dobré pro druhého a naopak.

Spousta lidí si na tom vybudovala kariéru. Využila situace, kdy jsou lidé unaveni a touží po nějaké jistotě, že jejich snažení není marné, že budou odměněni. Andělské léčení, dračí léčení, energie světla, nové způsoby léčení pomocí nových symbolů , nových a sylnějších vibrací a další a další. A vždy tu jde jen o jedno. A potom to již jede samo a nejde to zastavit. Vytvoří se efekt domina.

Proboha, lidi, používejte všechny své smysli. To znamená také svůj mozek. Myslíte si, že takto má vypadat svět ? Že každý má na každém profitovat ?

Já si například přečtu, že ta a ta nabízí zasvěcení do dnes tak známé šambaly, které i ona absolvovala u zase jiné bezejmenné a ta zase u jiné a tak dále. Kde všichni ti lidé předemnou mají jistotu, že jim opravdu byly předány nějaké schopnosti ? Možná se v tu chvíli díky své náladě a zanícení cítili vyjímečně a tím pádem měli pocit, že to funguje a oni disponují po zasvěcení jinou, silnější energií. Když bych zašla do extrému, tak by tam mohl přijít i člověk, který je třeba masový vrah nebo psychopat a byl by zasvěcen, dostal by dar léčení ? Vždyť každé malé dítě se musí vše naučit samo a pokud k tomu nemá vlohy, tak se může snažit jak chce a je mu to houby platné. My mu v tom učení jen pomáháme.

Je to stejné, jako s nadáním. Myslíte si, že kdyby k vám teď přistoupil světoznámý a uznávaný malíř a za nějaký poplatek by vám slíbil, že po zasvěcení budete umět malovat jako on, potom by pronesl nějakou formuli, poklepal by vám na hlavu, a vy by jste uměli malovat ? Tomu přeci sami nevěříte. Tak proč potom věříte těm blbostem na internetu o zasvěcení a o všech ostatních věcech mezi nebem a zemí, za které po Vás chtějí peníze ? Nikdo nedostal dar léčení tím, že si ho koupil / zaplatil.

Věřte jen vlastním zkušenostem. A i o těch přemýšlejte. Ne vše musí být pravda. Něco může být klam, blud nebo pouhá iluze, která se těžko rozpozná od skutečné a pravdivé informace.

Takže příště se těšte na téma : ZAMYŠLENÍ NAD .. Kniha TAJEMSTVÍ, pravda či lež ?

čtvrtek 6. prosince 2012

ORIGINÁLNÍ PŘÁNÍ - VIDEOPOHLEDNICE

Chcete popřát svým blízkým a známým k narozeninám, k svátku, k vánocům či do Nového roku nějakým originálním způsobem, ale nic Vás nenapadá ? 

Zkuste toto :  http://www.videopohlednice.cz/?lang=cs

Je to sice v angličtině, ale to by nemělo vadit. Na své si přijde každý. V nabídce je spousta videí.

Některá jsem si pustila a docela jsem se u toho bavila. Ihned jsem odeslala vybrané přání svým známým.


A ještě jedna pozvánka.

http://advent.ceskatelevize.cz/?fb_action_ids=477145569003267&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Je to adventní kalendář, který se bude líbit klavně dětem. Přejížděním myší po jednotlivých obrázcích uvidíte, co se bude dít.

Dole je pak odkaz na planetu YO, adventní kalendář, kde máte na každý den připravenou jednu skladbu a po pravé straně je televizní program na vánoce.




středa 5. prosince 2012

VÁNOČNÍ RYCHLOVKA


VÁNOČNÍ RYCHLOVKA - spolehlivý program v novém provedení.


VÁNOČNÍ RYCHLOVKA ! Chybí Vám penízky na dárečky ? Potřebujete rychle vydělat ? Tak to je tenhle jednoduchý prográmek právě pro Vás !

Pokud si chcete co nejrychleji vydělat 100 USD za 3 dny, tak je tu program, který se jmenuje RYCHLOVKA. 

Pokud se chcete registrovat, napište si o registrační link na email : Nadezda.Kostakova@gmail.com

http://www.mxfastmoney.com/id/index.php?ref=nadezda


Je to týmová práce, takže se lidé, kteří o to mají zájem přiřazují na volné pozice. Protože k výdělku Vám stačí 6 lidí pod vámi.
Pokud jich je více, tak se právě řadí pod jiné sponzory, kteří nemají tuto podmínku splněnou a mají pod sebou třeba jen 4 lidi.
Lidi řadíme v matrixu k sobě tak , aby měl každý své dva. Jenom tak vytvoříme matrix, který nebude mít trhliny a vyděláme tak všichni. Vše je pak vysvětleno podrobně ve skupině na facebooku.
Je to promyšlené, nikdo neprodělá !!! 
Je to právě z toho důvodu, že pokud by se řadili pod Vás do hloubky, tak by nebyl dodržen systém 2x2 a vlastně by jste nevydělali tolik, jako když se řadí do plochy. Je to dobře vymyšleno a opravdu máte během 2 až 3 dnů 100 USD na svém kontě.

Můžete si je vybrat, nebo je opět otočit atd.

Jediná podmínka je, že tam musíte vložit 40 USD,

Pro vložení peněz a následné zaplacení 40 USD je nejvhodnější Payza
a na výběr peněz zase Solis trust / pouze 4 % za výběr

které se Vám zúročí na 100 + 40 Vašich USD. 

Těch vložených 40 USD si potom společnost nechá a Vám vyplatí zbylých 100 USD.

Pokud by Vás to zajímalo, tak mi napište a já Vám pošlu registrační link.


Také jsem našla video, na kterém je velmi hezky vysvětleno, jak to funguje a že vydělá každý.
Zde je odkaz na video, kde se dozvíte, jak to funguje a jak rychle si tento šlověk vydělal prvních 100 USD.

http://youtu.be/R2uGxRcNc24

Prosím, neregistrujte se pod tohoto člověka, ale napište přímo mě na email uvedený nahoře v této zprávě.

Děkuji.
   








Mikuláš

Dnes chodí Mikuláš. Také se na něj těšíte tak, jako děti ?

V pátek ráno, když jsem šla s vnoučkem do školky, tak jsme si povídali o Mikuláši, andělech a čertech.
Vždy při cestě se mě zeptá : "O čem si dnes budeme povídat babi?"
A tak přišla řada na toto téma, protože v sobotu měl jet s maminkou do Lindavy na mikuláše.
Vyprávěla jsem mu o svatém Mikuláši a o andělu, který mu pomáhá v jeho práci i o čertu, který je zapotřebí, aby odháněl od Mikuláše zlobivé a neposlušné děti. Ale zároveň jsem mu řekla, že každé dítě dostane od Mikuláše balíček, i to zlobivé, protože on věří, že se napraví a bude hodné.

A potom nastal den D. Byla sobota a Davídek jel do Lindavy. Já jsem tam s nimi nebyla, tak vím jen to, co mi pověděla moje dcera.

Když tam přijeli, hned u vchodu jim čerti umazali tváře, aby nebyli tak čistí, protože jak jistě víte, čerti se neradi mejou a čistota jim smrdí. Také tam byla Káča, která čerty odháněla od dětí. Po vstupu do pekla to bylo hrozně strašidelné a Davídek měl slzičky v očích.



Později, když mi to vyprávěla, byla ráda, že tam jeli za bílého dne. Večer by se tam bál i dospělý, natož dítě.

Všude bylo přítmí, plápolaly tam ohně a byl slyšet křik a rámus. Občas odněkud vyskočil čert, zahudroval a zase zmizel. Davídek musel vlézt do klece, která se točila. To znamenalo, že zlobil a zůstane v pekle. Jenomže Davídek z té klece utekl. Kdo uteče, tak tam prý nemusí zůstat. Chytrý.


Byla tam také váha, na které se děti vážili a pokud stoupali, nepropadli peklu.  Další zkouška jejich zlobivosti Byl tam jeden opravdu zlý, ošklivý, až strašidelný čert, který si tam chtěl všechny děti nechat . Ale maminky je nedaly.

Všude byly zapálené ohně a kotle se zlobivými lidmi, kterým koukaly jen hlavy. 

Každé dítě muselo projít ještě jednou zkouškou odvahy.
Jeden zručný čert každému dítěti před jejich očima vyrobil z horkého skla minci pomocí kovové raznice.
A děti si na ni museli šáhnout.  Pokud je nepálila, tak to znamenalo, že nezlobili. Pochopitelně mince byla v jednom okamžiku nahrazena jinou, již studenou. Ale každé dítě se hned přiznalo, že zlobilo.


Potom si Lucifer volal k sobě každé dítě jménem na audienci, kde se ptal, zda bylo hodné či ne a za odměnu, že nelhalo a přiznalo se, že zlobilo, mu dal balíček a skleněnou minci. A ještě ho trochu pokáral.


Potom si děti mohli společně s čerty opéct buřtíky na ohni. To už byl Davídek vysmátý a kasal se, že se nebál.

Čerti tam pobíhali, křičeli a mlátili do různých předmětů, jako poklice, buben, barel atd. Káča prozradila dětem, že když bouchnou do poklice, tak to čerty bolí. Pochopitelně to děti hned zkusili a měli ohromnou radost, když při každé ráně se nějaký čert chytil ta hlavu, nebo za nohu a naříkal, jak ho to bolí. Čím víc naříkal, tím víc děti mlátili do předmětů.
Další zastávka pak byla u Mikuláše s andělem, kde si opět vyslechli, že mají být hodné a poslouchat maminku.
A co myslíte, je Davídek hodný nebo ne ?