středa 20. března 2013

Máte rádi jaro ?

Krásná stránka nazvaná ROZKVETLÁ  DÍLNA a ukázky aranžmá květin.


https://www.facebook.com/pages/Rozkvetlá-dílna/500400486662657

DENÍK OBYČEJNÉ ŽENSKÉ - pokračování

Celkem jsem tedy měla na měsíc asi 4.200.-Kč. Když si na to dnes vzpomenu, nechápu, jak jsem mohla toto období přežít zdravá, s pevnými nervy a optimismem a ještě vychovat sylné a zdravé děti.
Vzpomínám si, že po zaplacení nájmu nám na den zůstalo přesně 60,-Kč na vše. Jídlo, oblečení, hygiena. Našla jsem si brigádu v picerii, kde jsem umývala nádobí od 18.00 večer do 2.00 ráno. Pochopitelně strarost o sourozence zůstala na nejstarší dceři, které v té době bylo 10 let. Měla připravené jídlo pro brášku a sestru, které jim dala k večeři a potom je uložila ke spaní.
Ale znáte lidi. Někomu v domě to moc vadilo a tak mě udal na sociálce.  Po dvou měsících jsem musela zkončit. Sice jsem byla doma s dětmi, ale zase jsme hladověli. Prostě začarovaný kruh. Co dál? A aby toho nebylo málo, dostala jsem vyúčtování za telefon od TELECOMU ve výši 4.000.- Kč. Zděsila jsem se, protože jsem si to hlídala, abych provolala maximálně 250 korun. Jela jsem na Telecom a tam jsem se dozvěděla, že je to za erotickou linku. Paní mi poradila ať počkám, zda se to bude opakovat. Pochopitelně že ano. Jen s tím rozdílem, že místo 4.000,- jsem už měla zaplatit 12.000,- a nikdo nechtěl slyšet o tom, že jsem to neprovolala. Když jsem se o to začala zajímat, zjistila jsem, že hovory probíhaly v nočních hodinách jednou z 14 dní. Logicky mi došlo, že přímo u nich někdo používal ústřednu vždy, když měl noční. Ale o tom nikdo nechtěl slyšet  já to musela zaplatit.
A tak začala má cesta z kopce dolů, která zkončila vystěhováním se z bytu.

Pokračování příště.

úterý 19. března 2013

DENÍK OBYČEJNÉ ŽENSKÉ, ANEB JAK JE NA TOM ROZVEDENÁ ŽENA V TOMTO STÁTĚ

DENÍK

Změny v mém životě. Dobré, či špatné? To se ukáže až časem.


Tak jsem tu dlouho nebyla a nic nenapsala.
Nebylo to tím, že by nebylo o čem psát, ale pro to, že se děly v mém životě obrovské změny a já jsem je musela nejdříve vstřebat.

Budu zde psát o svých zážitcích, co mě potkalo, jak jsem hledala práci a zda jsem ji našla, o mém dalším vzdělávání, o lidech, které jsem potkala, o mých snech  a zda se mi splnily. Prostě o všem, co mě napadne a bude mi připadat zajímavé z hlediska poučení, jako odstrašující příklad, aby jste neudělali stejné chyby jako já.

První zásadní změna je, že jsem se musela odstěhovat z bytu, ve kterém jsem bydlela 27 let.

Začalo to již dávno, v době, kdy jsem ještě byla vdaná, ale již v rozvodovém řízení. Proč,  zde nebudu psát, protože by to bylo přímo na román. Možná někdy.

Znáte to, ne? Když se dva rozvádí?  Většinou to neprobíhá klidně. Jeden na druhého hází špínu a snaží se u soudu sebe ukázat jako vzor všech cností. A doma, za zavřenými dveřmi probíhá peklo.

Tak to bylo i u nás.
Po úspěšném rozvodu jsem zůstala úplně sama s 3 dětmi na mateřské dovolené. Když píši úplně sama, tak to myslím doslovně.
Neměla jsem nikoho, na koho bych se obrátila o pomoc. Je pravda, že mě to v tu chvíli netrápilo, to až později. Prozatím jsem byla ráda, že jsem rozvedená.
Uvědomovat jsem si to začala ve chvíli, kdy jsem neměla dostatek peněz a potřebovala jsem je nějakým způsobem sehnat. Byla jsem na MD a můj měsíční příjem byl asi 3.000 + 1.200 alimenty.

Pokračování příště.

Rakovina



ZABIJÁK RAKOVINY

ANEB   pŘÍRODA   LÉĆÍ

 – Přirozený zabiják rakovinných buněk – 10.000 krát silnější než chemoterapie!

Každý den narážím na lidi, kteří mají RAKOVINU.
Jsou různé typy rakoviny a nejhorší je ten, který se nedá léčit.
Ale také se každý den objeví nový článek, který nám radí, jak se s touto chorobou poprat a jak to nevzdat.

Narazila jsem na jeden článek, který popisuje léčivé účinky jedné rostliny, kterou lidoví léčitelé / šamani využívali již od pradávna, ale o které veřejnost vůbec neví.

Proč ?
Protože nejde využít pro komerční účely a vydělat tak obrovské sumy peněz společnostem, které by tento lék dodaly na trh a prodávaly.

Několik let vědci tuto rostlinu zkoumali a byli překvapeni její účinností na RAKOVINU a nejen na ní. Ale protože ji nelze využít komerčně, byl výzkum zastaven a pohřben.

Úskalí je v tom, že z rostliny nejde extrahovat samotná léčivá látka, která by se mohla použít na výrobu léku. A protože samotná rostlina je lehce dostupná a může účinně pomoci, nechtějí tyto koncerny a společnosti, aby se lidé léčili zadarmo a jim tak utíkaly zisky z již vyrobených léků a které stojí nemalé peníze.

Tato léčivá rostlina ničí 12 druhů rakovinových buněk, jednoduše je baští. Lze ji použít / využít celou, čerstvou i jako odvar nebo tinkturu.
A co je to za zázrak ?
Anona cherimoya
Rostlina   Anona cherimoya
Další názvy     čerimoja, smetanové jablko, Graveola (portugalsky)
Chuť    Zralé ovoce voní po banánech a chutí připomíná kombinaci jahod s banány, může také připomínat smetanové karamely.
ZABIJÁK RAKOVINY – Přirozený zabiják rakovinných buněk – 10.000 krát silnější než chemoterapie!

Více naleznete na stránkách : 
http://janoch.borec.cz/nemoci/annona.html


Tuto rostlinu je nutno používat v kombinci s :
VITAKOLA "aktinidii kolomikta " má obsah vitamínu C v plodech 1520mg % nebo LAPACHO – kůra stromu,  jako podpůrný prostředek
http://janoch.borec.cz/p_lecba.html

Další možnost, jak na rakovinu je :
Ve skleničce vody rozpustíme med nebo jiné sladidlo / cukr z melasy, z aloe vera, javorový syrup,  kromě/ne klasického cukru a sodu v poměru 3 : 1. Užíváme celý den po lžičkách.


Možná si teď říkáte : „Další pitomost a oblbování lidí.“

Nevím, rakovinu nemám, ale myslím si, že pokud bych ji měla a lékaři by mi nedokázali pomoci, zkusila bych vše, abych neumřela a vyléčila se.
Jsou to jenom bylinky, které nemohou uškodit, nic nestojí, tak proč to nezkusit ? Co můžu ztratit ? Co se mi tak hrozného může stát ?
ŽE UMŘU ?  Umřu tak jako tak, tekže vlastně o nic nejde a nemám co ztratit. Naopak. Můžu jen získat. ZÍSKAT ŽIVOT.