pondělí 17. prosince 2012

Vzestup Země do 5 dimenze. Pravda či lež ?

Dobrý den všichni.

Jsem hrozně naštvaná a musím reagovat na všechny ty články uvedené na internetu, které se zabívají datem 21.12.2012 a údajnou transformací celé planety Země, která by se měla selá přesunout do 5 dimenze se vším živým, hmotným i nehmotným a my bychom měli mít světelná těla.

Úžasné vymívíní mozků. Snad tomu lidi nevěříte.
Prostě jen tak, z ničeho nic, mávnutím kouzelného proutku, budeme svítit a žít v mírumilovné, nádherné krajině? A proč se máme obávat temných sil, když to změní každého bez rozdílu? I ty špastné. A ostatní, co se tomu budou bránit, zmizí. Vlastně ne, oni budou také přeměněni, protože před touto silou světla nikdo neunikne. A co svobodná vůle, o které tito lidé pořád hovoří? Jsem zvědavá, s čím, a s jakým vysvětlením tito lidé přijdou po 21.12.2012, když se nic nestane.

Protože používám  mozek a o všem přemýšlím, tak. nechápu, jak tomu mohou lidé věřit.
Všichni píší, jak se mávnutím kouzelného proutku změníme ze dne na den, což je blbost.  
Ano, změní se naše vědomí a myšlení tím způsobem, že se nastartuje transformace, ale bude to trvat ještě mnoho a mnoho let, než se úplně změníme a budeme připraveni přijmout tuto změnu. Mužeme si o tom zde v tomto blogu popovídat po vánocích, až zjistíte, že nejste na žádném krásném místě někde v 5 dimenzi, ale pořád zde a zázrak nenastal.  A s tím, co se poslední dobou píše, to nemá nic společného.

Jsou mezi námi lidé, kteří mají zvláštní schopnosti. Přinesli si je sebou do tohoto světa při svém narození. Již v minulosti existovali. Vemte si třeba Ježíše. Byl to člověk z masa a kostí jako my, jen měl tyto vyjímečné schopnosti, o kterých se píše v bibli jako o zázracích. Nebo Leonardo da Vinci či Julius Verne. To byli lidé, kteří se uměli napojit na universum a čerpat informace o budoucnosti. 

Víte, ona ta změna - transformace nemůže proběhnout tak, jak o ní píší, z jednoho prostého důvodu. Jsme tu, naše duše, aby se opět naučila, co je správné a co ne na základě zkušeností a našla cestu zpět ke zdroji lásky. Naše duše byli poslány na převýchovu. A v současné době je na světě ohromná spousta lidí - duší, které mají ještě dlouhou cestu před sebou. A najednou by se jen tak přeměnili na lásku? Bez zkušeností? Bez svobodné vůle? A co ty duše, které tu zůstali a změnit se nechtějí? Páchají zlo a ubližují. Ty to dostanou za odměnu?
To přeci nejde. Bylo by to podobné, jako kdyby jste dali malému dítěti rozum a zkušenosti starého člověka. Jak myslíte, že by to dopadlo? Jak by s tím to malé, nezralé dítě naložilo? Umělo by s tolika informacemi pracovat a využít je bez vlastních zkušeností a chyb? A nebylo by to na něj moc velké břímě? Bylo by na to připraveno? Nezničilo by ho to?

A vymýváním mozků to nazývám proto, že tito lidé se chovají úplně přesně jako nějaká sekta.
Říkají a dávají lidem přesně to, po čem obyčejní lidé v dnešní době touží. Místo pomoci pochopit, co děláme špatně a jak to můžeme změnit vlastní snahou, dávají těmto lidem berličku v podobě naděje, že se vše vyřeší samo a oni budou žít věčně. 
Všude panuje nenávist, zloba, války, nesnášenlivost, ničení planety, hamižnost a hromadění majetku, chudoba a nejistota, co bude dál, jak uživím svou rodinu atd. A najednou se objeví vidina krásného života na krásném místě, kde bude všeho dostatek. Stačí si jen přát. Co myslíte, že tito lidé, kteří neví, co s nimi bude, udělají ? Upnou se k této vidině. K tomuto nádhernému snu.
A to jsou přesně praktiky sekt. Dát lidem to, co chtějí, po čem touží. Ale vůbec si neuvědomují, co se s těmito lidmi stane, pokud se to nesplní. Tito lidé ztratí víru v dobro a lásku. Přestanou se snažit. Ze dne na den se jim zbortí vše, čemu věřili. Někteří si najdou novou vizi - berličku, která jim pomůže přežít a někteří to nezvládnou a ukončí život. Bohužel vezmou sebou i nevinné duše, celou rodinu. Počkejte a uvidíte po Novém roce. Bohužel se to bude dít díky těmto takzvaným spasitelům, kteří dostávají údajně informace z první ruky, přímo od andělů a Jeříše.
Kde berou tu jistotu, že je to pravda a ne klam? Že opravdu mluvili s Ježíšem či Bohem.
Není vás, těch, co rozmlouvají s anděli a Bohem poslední dobou nějak moc? To Bůh nemá nic lepšího na práci? Jak víte, že vy jste ti vyvolení pro hovor s Bohem a  předávat nám od něj informace? Kde berete tu jistotu?
Více pokory a skromnosti by nezaškodilo.
Takto vznikli fanatici. A na to pozor !!!!

Poslechněte si tento příspěvěk :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dx9M72yRvao#!


https://www.youtube.com/watch?v=A2xjsiyBa3I

Žádné komentáře:

Okomentovat